reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Juz po badaniu [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
To dziewczynka :-)
Oprócz tego wszystko jest ok , wyniki badań pappa i genetycznych tez ok , szyjka ok , rytm serca tez :-) ma 13cm

Super!:) Gratuluje małej Księżniczki!:*

Dziewczyny a te testy owu robiłyście rano czy w ciągu dnia?:D
Bo już mam i jestem ciekawa jak to wychodzi:p

reklama
Dziewczyny był temat farbowania włosów. .. czym zmywacze farbę jak wam pobrudzi ucho np. oczywiście smaruje się kremem przed ale kapnelo mi na policzek... stałam od razu ale plamka jest... nie wspomnę o rękach (bo po co rękawiczki) aaa juz wiem czemu lubiłam blond. .. nie budził rąk jak ciemne farby :p

Olcia gratuluulacje ;** a ktory to tydzien u Ciebie? Kurde fajnie ze juz wiesz co bedziesz miała;) a czujesz juz ruchy ?;*

AniuuH biedna ta Twoja raczka okropnie;(

Mincia Ty wariacie !;) widze ze Twoj juz powrocil do kondycji hehe;))

Czarna Madzia zycze Ci aby wyszlo ;* ja nigdy nie robilam tych testow ale chcialam sobie kupic ten mikroskop czy cos takiego no ale dzieki Bogu nie musialam . Chociaz gdyby sie nie udalo to bym go zakupila z pewnoscia ;)

Dziewczyny był temat farbowania włosów. .. czym zmywacze farbę jak wam pobrudzi ucho np. oczywiście smaruje się kremem przed ale kapnelo mi na policzek... stałam od razu ale plamka jest... nie wspomnę o rękach (bo po co rękawiczki) aaa juz wiem czemu lubiłam blond. .. nie budził rąk jak ciemne farby :p

Ja niczym nie zmywam:D Albo myje jeszcze raz włosy albo po prostu czekam aż się zmyje:D
Wazelinę wcześniej nakładaj na miejsca które nie chcesz zabrudzić farba:)

Olcia gratuluulacje ;** a ktory to tydzien u Ciebie? Kurde fajnie ze juz wiesz co bedziesz miała;) a czujesz juz ruchy ?;*

AniuuH biedna ta Twoja raczka okropnie;(

Mincia Ty wariacie !;) widze ze Twoj juz powrocil do kondycji hehe;))

Czarna Madzia zycze Ci aby wyszlo ;* ja nigdy nie robilam tych testow ale chcialam sobie kupic ten mikroskop czy cos takiego no ale dzieki Bogu nie musialam . Chociaz gdyby sie nie udalo to bym go zakupila z pewnoscia ;)

Nadziejko zrobiłam przed chwila test owu i kreska testowa jest troszeczkę jaśniejsza niż kontrolna...
Także zobaczymy:) Jutro znowu zrobię kolejny i zobaczę czy bedzie ciemniejszy:D
A we wtorek, środa ciążowy walne i koniec tego cyrku z testowaniem:p

Czarna Madzia a to Ty robilas tak jak to mowia ze owulacyjny pokazuje ciaze tak? Kurdee to cos jest na rzeczy jak wyszla ta kreska

reklama
Do góry