reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A myslisz ze to super miec dwojke dzieci w Twoim wieku tak jak Twoje kolezanki? Co one moga tym dzieciom zapewnic? Pewnie siedza w domu, nie pracuja a pomoc maja z mopsu. Ciesz sie ze jest Ci dane sie jeszcze uczyc, bo dzieki temu mozesz zapewnic w przyszlosci byt swojemu dziecku.
Nie nie jest super i sama wiem ze maja przerabane i nie wiem jak można tak zyc ale większość z nich wpadła nie ucza sie faceci pracują na czarno dla mnie dziecko powinno miec wszystko a nie tylko miec co zjeść
A a mam prace moj chłopak tak samo jest ogarnięty i zawsze mogę na niego liczyć teraz nawet mieszkanie od mamy bede miała chodzi mi głównie o to ze zachodzą bez żadnych starań a nie ze zazdroszczę im dwójki. .

reklama
Jest na sali elektryk??? spięcie się zrobiło.

Madziu masz rację ale mimo wolnie oceniamy. Paweł mi powiedział, że jakbym go nie zostawiła dalej byśmy trwali w stanie zawieszenia...
Bądźmy szczere ze sobą, jesteśmy dorosłe i zawsze można pogadać. A Ty w ciąży jesteś chcesz czy nie. Królik czy kurczak??? wiem! z jajeczka to pewnie kurczaczek w brzusiu

Minka uważam , że trochę przeginasz . Nic Ci dziewczyna nie zrobiła to raz a dwa , że nie powinnaś oceniać nikogo. Ja również nie mam studiów, ba , nawet matury nie mam i jestem w ciąży. Nie wiek tu swiadczy o dojrzałości a mentalność i inteligencja człowieka. Forum jest po to aby pytać i sądzę, że Ola nie jest sfrustrowana Twoimi wypowiedziami tylko zaskoczona.

Mamakulka jaką masz dobrą pamięć :D :D

KasiaMarysia :D :D mam nadzieje że mi przejdzie szybciej ta niemoc ;) bo tyle bym chciala zrobić a tu tylko leżeć i leżeć ni sie chce :)

Mam nadzieje ze jutro bedzie wszystko dobrze i wskoczę na dol tabelki :)

Czarna Madzia ja tez swirowalam przed kazda @. Taka natura chyba starających sie :) w tym cyklu pomimo ze inaczej bolaly mnie piersi niż co miesiąc to nie wierzyłam ze mogli sie udać i zwlekałam z testem :)

Trzymam za Was kciuki staraczki :D

A poza tym .

Violu trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę! Mam nadzieje, ze będzie widać już serduszko :* który to tydzień?

Madziu popieram Cię w 100 procentach. Tolerancja na pirwszym miejscu :)

Madziu Ty 23 masz miec @ ?
Oby nie przyszła i dała Ci odsapnac na jakieś 10 miesięcy :D potem niech przychodzi regularnie :*

W ogóle wszystkim Wam starajacym tego życzę. Oby było jak najwięcej dwóch kresek i robimy zlot jak każda urodzi :D

Minka uważam , że trochę przeginasz . Nic Ci dziewczyna nie zrobiła to raz a dwa , że nie powinnaś oceniać nikogo. Ja również nie mam studiów, ba , nawet matury nie mam i jestem w ciąży. Nie wiek tu swiadczy o dojrzałości a mentalność i inteligencja człowieka. Forum jest po to aby pytać i sądzę, że Ola nie jest sfrustrowana Twoimi wypowiedziami tylko zaskoczona.
Mamakulka dziękuję :* kochana jesteś :*
Aga juz patrze :)

reklama
Minka zrobiło mi się przykro bo nie uważam sie za najmadrzejsza na świecie ale nie uwazam ze jestem dzieckiem ..nie latam po imprezach tylko uczę sie pracuje i coraz poważniej myślę nad zalozeniem rodziny ..i wiesz mi ze od dawna czuje instynkt wiele razy plakalam bo moje koleżanki maja juz po dwojce dzieci a ja czuje ze chce byc mama a nie udalo mi się to jeszcze nawet nieraz mój chłopak mnie nie rozumie nie rozumie tego ze czuje juz ze chce byc mama ..gdybym nie chciała to po co mi te badania wszystkie tak o ma zas?

Ja też w Twoim wieku miałam ciśnienie w sumie nawet wcześniej od 19 lat. Ale nam się nie udawało. Miałam prace Paweł tez, mieszkaliśmy u taty. Dla siebie pół chaty, dobre warunki i chęci. Jesteś mloda i masz prawo pytać, zaczynasz starania i nie wszystko jest jasne. Wiem co możesz czuć, bo jak ja o coś zapytałam to ktoś mi napisał tak jak Tobie Minka. Główka do góry wszystkiego się dowiemy :-*

Do góry