reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Minia mam to samo zdanie
Tyle ze moim zdaniem dziecko nie powinno sie starac o dziecko. Tyle w tym temacie bo zaraz znowu bedzie ze rozpetalam jakas afere:D

Minia trochę ostro pojechałaś, no ale to twoje zdanie i każdy ma do niego prawo. Aczkolwiek moja mama w wieku 21 lat miała już mojego brata i mnie. I nie sądzę, że była nieodpowiedzialną smarkulą czy też dzieckiem z dwójką dzieci. Wręcz przeciwnie.. Świetnie sobie z tatą dali radę i wychowali naszą trójkę na porządnych ludzi. Niektórzy mając 30 lat mają pstro w głowie więc wiek nie zawsze jest wyznacznikiem dojrzałości.

reklama
Minia mam to samo zdanie

Minia trochę ostro pojechałaś, no ale to twoje zdanie i każdy ma do niego prawo. Aczkolwiek moja mama w wieku 21 lat miała już mojego brata i mnie. I nie sądzę, że była nieodpowiedzialną smarkulą czy też dzieckiem z dwójką dzieci. Wręcz przeciwnie.. Świetnie sobie z tatą dali radę i wychowali naszą trójkę na porządnych ludzi. Niektórzy mając 30 lat mają pstro w głowie więc wiek nie zawsze jest wyznacznikiem dojrzałości.
Wiki dokładnie szkola nie swiadczy o człowieku mozna miec szkole i byc prostakiem :)

Minka robisz kwasy. Dlaczego ma do Ciebie nie porównywać? Starasz się dwa lata , teraz masz 23 wiec sama pomysł ile miałaś kiedy zaczęłas i sama nie wiesz co w tym czasie pisałaś bo siebie się nie ocenia, łatwiej innych. Poza tym nie status społeczny jak juz pisałam świadczy o człowieku. Mam się czuć gorsza bo nie mam wyższego tak jak Ty? Frustrację to widać kochana u Ciebie. Niestety , ale powinnaś wrzucić na luz i nie obrażać nikogo. Daj juz spokój i pogadamy o czymś miłym :*

Madziu im bliżej tym większe parcie i strach ze test negatywny . Ale ciepło i Was myślę wszystkich i mam nadzieje , że w końcu się uda. I będziecie miały po 5 dzieciaków aż będziecie miały dość ;D

Ej tylko ja chyba nie miałam objawów przed datą spodziewanej dziadówy? Czułam się jak na okres dokładnie tak samo i tyle hehe i mój mąż mnie zmusił do testy i gdyby nie to to bym nie wiedziała. Dla mnie to był poważny szok tak napraede. :) dlatego dziewczyny póki nie ma @ jest nadzieja :D to forum jest szczęśliwe :*

Fiu fiu jaki cięty jezyk:) nawet widac ze nie umiesz pogadac jak dorosla, tylko od razu od tępych wyzywasz:) zachowanie godne nastolatki, baaa nawet przyslowiowej gimbazy! brawo:D
Właśnie widzę jak Ty potrafisz ze najechalas na mnie
A Twoje słowa mnie już kompletnie nie ruszają :) chora jesteś i tyle ;)

Minka - wiesz że Ciebie bardzo lubię:))
Ale ja w sumie też jak zaczęłam się starać o dziecko miałam 21 lat... co prawda byłam po ślubie ale ani studiów ani pracy nie miałam, maż mnie utrzymywał.
Studia skończyłam miesiąc przed narodzinami Gabrysia, a prace musiałam porzucić dla dobra dziecka bo przez krwotok, groziło mi poronienie.
Czy byłam dojrzała w wieku 21 lat... nie wiem. Pewnie nie.
Teraz dopiero czuje się dojrzała, spokojna i spełniona:) Chyba nikt przed narodzeniem dziecka nie może mówić ze jest na 100 % gotowy i dojrzały:) To ciężka harówa o czym się nigdzie nie mówi ani nie pisze:)

Olu - jedyne co mam Ci do zarzucenia to interpunkcja:)
Ja sama jestem dyslektyczką i często robię błędy ortograficzne:)
Czasami po prostu ciężko jest zrozumieć co piszesz, bo nie ma w Twoich postach ani kropek ani przecinków.
I może to też negatywnie wpływać na odbiór Ciebie jako osoby:)
A co do Twoich wyborów... Wara mi od tego:)

reklama
Minka robisz kwasy. Dlaczego ma do Ciebie nie porównywać? Starasz się dwa lata , teraz masz 23 wiec sama pomysł ile miałaś kiedy zaczęłas i sama nie wiesz co w tym czasie pisałaś bo siebie się nie ocenia, łatwiej innych. Poza tym nie status społeczny jak juz pisałam świadczy o człowieku. Mam się czuć gorsza bo nie mam wyższego tak jak Ty? Frustrację to widać kochana u Ciebie. Niestety , ale powinnaś wrzucić na luz i nie obrażać nikogo. Daj juz spokój i pogadamy o czymś miłym :*

Madziu im bliżej tym większe parcie i strach ze test negatywny . Ale ciepło i Was myślę wszystkich i mam nadzieje , że w końcu się uda. I będziecie miały po 5 dzieciaków aż będziecie miały dość ;D

Ej tylko ja chyba nie miałam objawów przed datą spodziewanej dziadówy? Czułam się jak na okres dokładnie tak samo i tyle hehe i mój mąż mnie zmusił do testy i gdyby nie to to bym nie wiedziała. Dla mnie to był poważny szok tak napraede. :) dlatego dziewczyny póki nie ma @ jest nadzieja :D to forum jest szczęśliwe :*

Ja też
Ja też jestem tylko po maturze..mimo to moja córka ma wszystko czego potrzebuje.. A przede wszystkim kochających ją rodziców.

Do góry