reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MalaMi walcz o meza, i o relacje miedzy Wami:-* Tak jak India mowi, nie pozwol abyscie sie oddalili jeszcze bardziej od siebie.
Oby starania o drugie dziecko Was zblizyly:-*

reklama
Hej :) Minka wczoraj mnie bolał brzuch ale tak momentami, jakbym skurcze miała hehe. Dziś jeszcze jestem w łóżku to nie boli, a co będzie jak wstane to się dopiero okaże ;)

Hej dziewczyna mam nadzieje, że te owulacyjne się sprawdza i będa dwie kreski na ciążowych tez!! Super by było.

Małami no bardzo nieładnie się zachował. Jakieś humory ma. Powinien się trochę zastanowić nad sobą bo na pewno się czujesz upokorzona. Ale nie przejmuj się faceci nie widzą tego jak się zachowują często.

Ja tez noszę rozmiar 44 jeśli chodzi o spodnie a bluzki zależy jak leży bo mam bardzo duży biust niestety i jak mam mniejsza bluzkę to wyglądam jakbym miała jeden wielki cyc a nie dwa spore :)

Minka niech plemniki się zregeneruja hehe ale masz wene na seks ;)

Czekam na te Wasze kreski kochane :)

Ja byłam wczoraj na wizycie i dzidzia taka była skora do pokazywania wdziękow, że pani doktor mogła coś dojrzeć między nogami i chyba będzie córka; ) tak powiedziała.

Ja mam ochotę na naleśniki Chyba sobie zrobię Co do koszulek i innej bielizny to mojemu M się takie rzeczy nie podobają Masakra jakaś Szpilek nie lubi U niego to tylko przez żołądek do serca można trafić

MamaKilka coreczka marzenie:-*
Dora nalesnika to i ja bym zhadla np ze szpinakiem mniam:)
Kasia to nie wstawaj dzis:)

reklama
Do góry