reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku sto latek i spełnienia wszystkich marzeń ;) ;)

AniaH na pewno kiedyś się doczekamy :)

U nas taka piękna pogoda, słońce właśnie wpada do sypialni to koty moje walczą o miejscówkę za tv przy oknie, kto się wygrzewa :D
Patrzę przez okno jak ludzie myją okna, a mi się nie chce

reklama
U mnie też ciepło a myślałam że mróz :)

Laski nie dam rady . Moje dziecko domaga się słodyczy heheh wiem ze sobie tłumacze moja chęć na słodkie ale nie mogę inaczej. Piekę dzisiaj brownie bezcukrowy z gorzkiej czekolady wiec nie grzeje aż tak :D

KasiaMarysia - dobrze pamiętam że robiłaś testy owulacyjne i Ci wychodziły pozytywne w ciąży?
W którym dniu cyklu zrobiłaś? Chciałabym to przetestować bo mam trochę na zbyciu:)
Mamakulka - a czy zastępujesz cukier? Stewią, miodem czy ksylitolem?

Dziewczynki super by było zajść w ciąże na wiosnę i latać z brzuszkiem w taką piękną pogodę!:)

zrobiło się cudnie na dworze. wiecie że 2 godziny czekałam w kolejce na badania... masakra.. później sprint do domu ubrałam Mała i z nią do lekarza, ma wirusowke jak w sobotę nie będzie gorączki to w pon do przedszkola... mieszane uczucia mam ale nie ma wyjścia, oby juz nie gorączkowo la. ..no i jutro zostaje z nią w domu... pierwszy raz zawiodłam w pracy :( źle mi z tym ale nie mam wyjścia innego... oby w poniedziałek było ok.

dzwoneczki sto lat:)szczescie i usmiechu:):)

malami a nie chcesz zrobic bety?ja to bym nie wytrzymala tyle..powiem ci ze jak bylam w ciazy z synkien to okres mi sie spoznij ja zrobilam 6 roznych testow w kilka dni o roznych porach az 4 dnia chyba pojechalam na bete i bylan wtedy w 5tygodniu a testy wychidzily negatywnie!

wiec tobie zycze tego samego!!!!:):)

dzis piekna pogoda!slonce cieplo!!ale tymek kaszle i obawian sie ze musze z nim do lekarza:/

reklama
Anka ja właśnie nie robiłam pappy bo genetyczne wyszły dobrze. Nifty można zrobić i to kosztuje a amnio nie wiem ile ale jest podobno ryzykowne. A po pappie laski pisały w necie ze tylko stres przez kilka tygodni. Na przykład jedna miała 1:14 prawdopodobieństwo trisomia 21 naplakala się zrobiła amnio i wyszło dziecko zdrowe. To podobno tylko statystyka. Olcia Tobie wyszło oki prawda?

Slodze fruktoza bo ma niskie ig a jest w miarę cenowo przystępne. Miód ma za wysokie. Ja w ogóle zeswirowalam w tej ciazy i wszystko sprawdzam. Nie pije nic oprócz wody i w ogóle. Mój dzieciak będzie miał przerabane :D

Życiowa zdrowie dziecka najważniejsze i w pracy powinni to zrozumieć. Ściskaj mala ode mnie :)

Ja nie ogarniam w ogóle tych owu testów, kiedy dobre kiedy nie a kiedy ciążę pokazują .

A moja koleżanka tez mówiła ze robiła testy i nic nie pokazywały i jak już była po lekarzu itp w 4 msc to zrobiła znowu i tez nic hehe ona właśnie wpadła biorąc tabletki.

Do góry