reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czytam was kochane i życzę żeby wam się wszystko ułożyło w rodzinie :* bądźcie silne i dacie radę :*
Nie pisze nic na temat, bo tak naprawdę nie wiem co. Tyle lat już nie mam ani mamy, ani taty więc ciężko byłoby mi cokolwiek wam doradzić.

reklama
Ja zmykam spac. Rano do pracy ( na szczescie na jeden dzien). Dobranoc :-* i nie zamartwiajcie sie laski za duzo :-*

KasiaMarysia czy z mężem czy bez życzę Ci żebyś ułożyła sobie życie tak aby Tobie i dzieciątku było dobrze :*

A tam już chyba nie zadzwonię bo dzwoniąc tam serce mi waliło i powiedziałam sobie wczoraj że dzisiaj spróbuję, skoro cisza to może lepiej żebym poczekała. Tu gdzie pracuję złożyłam tak na lajcie cv i się dostałam, z jednej strony żałuję bo chwilami jest strasznie ale jest też tego dobra strona bo po pierwsze 1,5 roku doświadczenia a dwa nauczyłam się pracy z ludźmi i mieć własne zdanie, ostatnio nawet się dowiedziałam że pyskata się zrobiłam. Po tym jak pamiętam się na początku to chyba komplement :p

Wiki mi zawsze mówią wszyscy ze mam charakterek i umiem bronić swojego hehe tez to biorę za komplement bo wolę byc taka niz taka co patrzy i sie slowen nie odezwie jak trzeba :)

reklama
No tak ale jak zmienie i zajdę to nie będę mogła iść zaraz na zwolnienie a tu od razu, tylko najpierw trzeba zajść :/

Anka co tam teściówka????

Do góry