reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziendobry dziewczynki :-)
Witaj w klubie wiki ! Ja juz od rana sie wkurzylam na męża ,bo obiecał znajsc czas dziś by pójść ze mną do gine, i szanowny pan zapomniał i ma spodkanie z klientami o 10tej, a to spadaj nie musisz iść , jak to przepraszał ze zapomniał , i poszedł juz ! Mówi sie trudno ! Płakać nie będę :-) zreszta jak minęły pierwsze 3 miesiące ciąży tak juz nie płacze z byle powodu tylko sie śmieje :-) ah te hormony ..

reklama
Czytam was kochane i życzę żeby wam się wszystko ułożyło w rodzinie :* bądźcie silne i dacie radę :*
Nie pisze nic na temat, bo tak naprawdę nie wiem co. Tyle lat już nie mam ani mamy, ani taty więc ciężko byłoby mi cokolwiek wam doradzić.

Kasia całusy:*
Aż mi się głupio zrobiło...

Dzień dobry dziewczynki :*
czeka mnie dzisiaj masakryczny dzień, spałam tylko 2,5 godziny bo wybuchłam i do 2 spać nie mogłam po kłótni z mężem. Dawno mi tak przykro nie było :(
no wygadałam się to lece do pracy
miłego dnia :)

Wiki cycki do przodu i idziesz!:)
Dzwonisz dziś jeszcze?

Anka_32 najważniejsze że to sytuacja czasowa:D Zaraz jej się znudzi i pojedzie:p
Pomachasz jej chusteczką na pożegnanie i wrócisz do swojego ładu:))

KasiaMarysia - twarda babka z Ciebie!:)
Widocznie z mężem nie dobraliście się temperamentami.... Wiem o czym mówię.
Mój mąż ma bardzo duży popęd a ja średni. Stąd bardzo wiele kłótni się rodzi bo on nie jest zaspokojony i ciągle za mną łazi a ja czuje się wykorzystywana bo czasami muszę to robić na siłę.
Ostatnio jest trochę lepiej bo ustaliliśmy pewne sprawy ale jak znowu pojawią się problemy idziemy na konsultacje do seksuologa (mam już nawet wybranego) Może potrzebna będzie terapia.
Boje się że mnie w końcu zdradzi... mój mąż jest bardzo atrakcyjny, już teraz jakieś dwie babki za nim lataja... a w dodatku szkoli ludzi i to w całej Polsce (wiec czesto go nie ma w domu).

Madzia rozumiem cię ! Za moim mężem tez latały baby , tez bardzo przystojny ;-) i tez często w delegacji po hotelach zebraniach po całej Francji :-/ ale jeżeli chodzi o seks to naszczescie mamy taki sam popęd ze tak powiem , ciagle byśmy to robili :-D

Jejku a moje libido spadlo do -100.....
Tlumacze to sobie tym że boję sie ze cos sie stanie (ten krwotok w drugiej ciąży byl dzień po seksie. Gin twierdzi ze to nie jest powiązane ale jednak w głowie siedzi)
Obiecalam mężowi ze po usg genetycznym zaszalejemy hehe

Mój mąż to ogólnie oaza spokoju. Jak mu mówię ze narazie się boje to on dobrze ja poczekam.
Jak Tosia byla mała i mówiłam ze zmeczona jestem to on dobrze moze jutro hehe a przed ciaza z Tosia to potrafiliśmy 2-3 razy dziennie uprawiac seks hehe

reklama
Do góry