reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Madzia a z jakiego.moczu robiłaś?

Ja składalam papiery rozwodowe i odbierałam to :)

Załączniki

• 1458321191720.jpg
    1458321191720.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 73
reklama
No właśnie jemu zależy więc on powinien składać i płacić, a ty w ramach umowy powinnaś się zgodzić. nie daj się wrobic w jakieś orzeczenie o twojej winie czy coś...
bo później jeszcze cie alimenty poda na siebie...
ja się wrabalam tak bo on zażądał ale był za granicą a ja chciałam mieć to z głowy i co 1200zl poplynelam a i tak się skończyło inaczej... zresztą pisałam kiedyś. ..

Cześć:)
OlaMagda piękny widok <3
I gratuluję dziewczynki z całego serduszka tez bym chciała pierwsza dziewczynkę :)
Ania ja straszna ta Twoja teściowa zgrywa młodzieżowa ja bym jej dala odwal się !! :realmad:
Co do seksu to my tez mamy tak samo nie robimy tego codziennie po kilka razy raz nam starcza mój nie lubi jak skończy drugi raz :) nieraz sobie robimy kilka dni przerwy ;) jak mam @ np :)
A dlaczego boicie się zdrady kurde mój mówi żeby mnie nigdy nie zdradził hehe a mam takiego znajomego zeby sie tylko ruchal i ma kochanki na boku zygac sie chce na takich:baffled:
A co test owu wykrywa ciążę? ?? Piękny teścik:tak::tak: fajnie sie patrzy na takie dwie kreski:)

A ja jutro do szkoły rano ale mam już wolne mam nadzieje ze dadza nam w następnym tygodniu wolne przed świętami :)
Musze jutro isc do galerii kupić cos na chrzciny
A laski zawsze mnie na okres cyce bolaly i kilka dni przed dzisiaj zaczął mnie tylko brzuch w pracy jak na okres bolal a cycy nic..
Ide w pon do gina żeby zlecił mi hormony bo niby wszystko ok ale znowu @ przyjdzie pewnie juz mam dosc takiego czegoś kurcze inna raz da i juz a tu tyle czekać :/

reklama
KasiaMarysia tez pisałam o zwolnienie... bo byłam sama z Małą bez pracy... a i tak mi odrzucili i musiałam zapłacić. składała zeznanie pewnie i tatę wyszczegolnilas ?
ja musiałam rodziców zlustrowac hehe i chociaż wydatki przewyzszaly dochody ich to nie obchodziło to nikogo w sadzie :/

Do góry