reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Minka ja mam tylee wina jeszcze od ślubu i chętnych brak.

Powiem wam co mój braciszek wczoraj zrobił- umówił się z kumplem, że po niego podjedzie i pojadą na prezentacje, podjechał samochód mój brat wsiada, koleś bierze plecak z siedzenia żeby ten usiadł, młody do niego no elo elo stary coś tam zaczyna mówić a potem szok, wsiadł do kogoś obcego :D do dzisiaj mi się śmiać z niego chce :p

reklama
Dopiero mi dwie strony postów załadowało, biedna Marysia :(

Ja czekam za mężem bo mu się zmieniło, do kina chciał jechać i sexu mu się chce....
Tyle że z kinem lipa bo ja juro ide na 12h do pracy, a sex? już nadziałam taką przezroczystą piżamkę tak żeby go pokusić a tu takie zaskoczenie. Nawet mu powiedziałam że jak będę chciała sexu to napiszę podanie i dołącze dwa zdjęcia, tak ze dwa tygodnie wcześniej. Tak myślę że tydzień przed okresem wystarczy żeby na płodne się załapać :)

Dopiero mi dwie strony postów załadowało, biedna Marysia :(

Ja czekam za mężem bo mu się zmieniło, do kina chciał jechać i sexu mu się chce....
Tyle że z kinem lipa bo ja juro ide na 12h do pracy, a sex? już nadziałam taką przezroczystą piżamkę tak żeby go pokusić a tu takie zaskoczenie. Nawet mu powiedziałam że jak będę chciała sexu to napiszę podanie i dołącze dwa zdjęcia, tak ze dwa tygodnie wcześniej. Tak myślę że tydzień przed okresem wystarczy żeby na płodne się załapać :)

Wikii tak teraz na to wpadłam..
A on chce mieć dziecko?

Życiowa - to chyba najgorszy scenariusz jak Twojemu dziecku coś się niedobrego dzieje... a jeszcze spadła na głowe;/ Pewnie wkurzona na teściową jesteś ze nie dopilnowała?
Mamakulka - to ja testu nie robię bo Ci tylko humor zepsuje:D

CzarnaMadzia no kurde godzina pod ich opieką i taka akcja ... ale właśnie dzwoniła mała ze juz się umyla i będzie szła spać zaraz. czuje się dobrze więc może nie będę się aż tak martwić. ..

Dziewczyny tak myślałam ze to na @ bo jakbym byla w ciąży to mialabym juz jakieś objawy :( :( eh łezka mi pociekla

Załączniki

• 1458412293461448037322.jpg
    1458412293461448037322.jpg
    228,8 KB · Wyświetleń: 102
Madzia rób rób :*

Wiecie co ? Ja chyba mojego dzieciora nie dam pod opiekę nikomu. Dookoła mnie niestety nie ma odpowiedzialnej osoby. Teściowa niby spoko ale ona zgrywa taka alternatywna kobietę i czasem jej coś odpali. Poza tym nie pamięta jak to jest opiekować się niemowlęciem. Ma syna 15 letniego jeszcze i jak coś opowiada to mnie strzela nie powiem co. Np ze a bo on był super bezobslugowy. Jadł dwa razy dziennie i tyle. A wiadomo ze bujda bo przecież by kopnął w ramę taki maluch przecież. Moja matka tez nie odpowiedzialna na maxa pewnie by za alkohol wózek przehandlowala :D sama będę dziecko wychowywać i juz. W ogóle ostatnio sobie myślę że na nikogo już liczyć nie można. Wkurwiam się. Wydarzenie z moim psem było dzisiaj apogeum po prostu wszystkiego. Wy wiecie co? Ostatnio chcieliśmy od kolego pożyczyć na juz pilnie szlifierke. Na 10 minut. To powiedział nie teraz bo dopiero się wykapalem musze wyschnac. Ja pierdykam ręcznika na jamie nie ma? Boże chyba tylko ja mam takich znajomych. Sorry ale musiałam gdzieś się wygadac i wyrzucić te negatywne emocje z siebie. Naprawdę ostatnio tak mnie ludzie irytują, że szok.

Przepraszam Was bardzo , bardzo, że ja dzisiaj tak egoistycznie i samolubnie pisze na forum ale taki mam dzień. Wy to fajne babki jesteście to mnie nie sklniecie tylko pocieszycie i dacie wirtualnego buziaka w nos.

Mamakulka nie jesteśmy cyborgami bez emocji i każda z nas wkur***ją podobne sytuacje...
ja szczerze przyznam że zostawiłam małą dłużej pod opieką teściów jak miała coś koło 2lat... mieszkała u nich od urodzenia a ja musiałam polecieć za granicę na 10dni. to był dla mnie mega stres naprawdę. .. bo tak to zawsze wszystko sama robiłam przy niej... jak dostałam prace w Jeleniej też mała od razu ze mną nie przyjechała przez 1.5 miesiąca widywalam ja tylko na weekendy bo mieszkała z moimi rodzicami w innym mieście (80km od jg) ale do moich rodziców ja mam 100% zaufania nie martwilam się o nią bo wiedziałam że ma najlepszą opiekę z możliwych a takie rozwiązanie to była jedyną opcja na tamtą chwile...
a teraz teściowie przyjeżdżają raz na 3-4 miesiące wiec chcą się nacieszyć nią i ja to rozumiem. .. ale ta akcja dzisiajsza strasznie mi siadła na głowę. ..

co do znajomego to zwykły burak jakiś. .. i tyle.

trzymaj się kochana :*

reklama
Do góry