Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze tak jest ze jsk się odpusci to się udaje
CzarnaMadziu robisz test?
Ja zawsze jak @ przychodzi to odrazu bez żadnego plamienia przed
Kasia daj znać co powiedział
Życiowa może zrobię jak @ nie przyjdzie do jutra ale może akurat w tym miesiącu mi mokro a @ i tak będzie
Olcia ? To jak masz mokro i śluz przed okresem na dniach to napewno ciaza ! Ja tak miałam przy wszystkich trzech !!!! Normalnie przed okresem jest sucho !
Minka też miała raz mokro a @ przyszła. Ale oby tu była ciążaOlcia ? To jak masz mokro i śluz przed okresem na dniach to napewno ciaza ! Ja tak miałam przy wszystkich trzech !!!! Normalnie przed okresem jest sucho !
Oj to ja ci to mowie ze ciaza ! Taki biały śluz miałam przed spodziewana @ i juz wiedziałam co sie święci :-)Olciu jest biały ale czuje mokrosc ze tam mi mokro a na papierze tez taki biały zostaje hmmm