reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dora tak mi się wydaje bo przecież skoro ma usg w gabinecie to nikt go nie rozlicza z tego... dużo też zależy od sytuacji na pewno... jak jest wszystko ok to nie ma potrzeby tak naprawdę robić tego usg. mi ginka powiedziała ze powinny być zasadniczo trzy badania usg wykonane kolo 12 tyg kolo20-22 i przed porodem a w praktyce wykonuje się ich około 6 do 10... i większość okazuje się być robiona niepotrzebnie... a no i wspomniała o tym ze ciężarne chodzą również priv na usg o czym nie mówią a szkoda bo przecież takie badanie lekarz umie zinterpretować i zamiast kolejnego usg mógłby popatrzeć na opis i zdjęcia.

reklama
Kurcze a ja czuję jakiś dyskomfort w tych miejscach nie jest to pieczenie ani swędzenie tylko podrażnienie bardziej. Masakra odkąd się staramy to mam często jakieś akcje a wcześniej nic mi nie dolegało...
Któraś coś kiedyś polecała do podmywania ae nie pamiętam co?

ja polecamy na podrażnienia tantum rosa. zresztą polecane po poród ach tez to jest do podmywania no i rumianek :) tyle pomogę bo chemii specjalistycznej nie używam. dziewczyny ziaje polecał kiedyś :)

Życiowa rozsądnie gada ta twoja ginka, na fajną babkę trafiłaś.
Ten mój mnie wkurza trzeba go za język ciągnąć.Ostatnio jak mu kilka pytań zadałam to na koniec zapytał: czy już pani wszystko wie... Takie średnio miłe to było.

Dora ja polecam iladian do podmywania bardzo doobry moim zdaniem bo ja non stop cos lapie. A moze masz taka za sucha skore kolo tego miejsca bo ja po kazdym stosunku tak mialam

Życiowa , ja chodzę prywatnie i ma moja gine usg , ale na genetyczne i połówkowe mnie wysłała do szpitala bo tam sa lepsze usg 3D i 4D , a u niej to takie zwykle .
Nadziejka a który to u ciebie tydzień ?
Dziewczyny uważajcie jednak na te bóle podbrzusza jak silne do stopnia ze trzeba brać tabletkę to nie za wesoło .
A jak taki bol ze jak sie położysz to przejdzie to jest ok .

Mi ewidentnie szkodzi zasypianie z "zawartością" skoro i tak u mnie nie działa, jak dotąd to zrezygnuje z tego, patentu. Ja lactacyd używam i jak widać akcje mam.

Ola ja ciśnienie mam ok gorzej z tetnem ale przeszłam dwa stany przedzawalowe juz.. mam arytmie i zaburzenia elektrolotowe serca wiec to moje tętno to żyję własnym życiem ;)

reklama
Do góry