reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wczoraj było super, dzisiaj rano obudziłam się milusio i w ogóle a później prosiłam mojego trzy razy żeby zabrał rzeczy ze stołu bo chcę podać śniadanie.... Za 4 razem wybuchłam tak się wkurwiłam bo od rana na forum musiał pogadać, jak nie praca to forum to cholery idzie dostać... Później się poryczałam że mnie olewa, bo to pierwsze święta kiedy mama jest za granicą i chciałam żeby mój brat miło spędził czas, narobiłam się a mu wszystko ciężko... A mieliśmy się ładnie ogarnąć żeby potem skoczyć na cmentarze i do jego rodziców.... U teściów też jakoś tak,teściowa taka jakaś nijaka, z babcią sobie posiedziałam chociaż. Ale na cmentarzach też mój taki nerwowy, nawet raz krzyknął na mojego brata bo coś tam w samochodzie zazgrzytało, a na koniec ktoś składał przez tel teściowej życzenia i aluzja do tego że jeszcze dzieci nie mamy,tak mi się przykro zrobiło,..
Teraz mnie coś bierze, źle się czuje, boli mnie ząb i w ogóle tak jakoś nie mogę sobie miejsca znaleźć. Aleeee nie będę tu już smęcić, święta są.

reklama
Hej ja juz we Wrocławiu :)
Ale u nas dzisiaj cieplutko było normalnie w samej bluzce moglam chodzić :)
Moja mama tez narobila pyszności :)
Kasiu hmm hormony szaleja nie ma co się denerwować bo dzidzi szkodzi :*
A Twój taki grzeczny? Ty kiedyś pisałaś ze lubisz takich stanowczych co? Większość dziewczyn tacy kręcą :)
Ja tez nieraz wredna jestem dla mojego pamiętam jak biegal za mna a ja mu tak w kość dawalam ale nie wyobrażam sobie juz życia bez niego :)
A Twój widać ze Cie bardzo kocha ciesz się nim o wszystkim zawsze mozna porozmawiać i wyjasnic sobie a szoda Twoich lez chociaż mi pomagaly nieraz :* bo jak słyszę jak faceci traktują swoje kobiety to..masakra
Dziewczyny jak święta najedzone mamusie i brzuszki ?:-D

Wiki juz po świętach w sumie ;-)
kochana rozumiem Cię, można sobie powiedzieć do trzech razy sztuka, a potem już spokojnie się nie da czegoś powiedzieć. Szkoda, że tak wyszło, a dziecka sobie sama nie zrobisz aniołku wiec nie martw się jego gadaniem!

KasiaMarysia jeszcze jutro sa w sumie ;)
My mieliśmy w planach świętować w łóżku ale mój braciszek wyciąga nas na siłownie. Nie lubię w święta się kręcić w takich miejscach ale może dobrze nam wszystkim to zrobi.

Aaaa i na wagę dzisiaj weszłam, to było straszne

Jutro to już święta po świętach. Ja to na zadupiu mieszkam, bo u mnie to zamknięte jutro wszystko ;-).
Kurde Paweł o 17 mi pisał, że jest pijany, a jeszcze od czasu pisze. Prawie wytrzezwial. Ten chłop to ma łeb :-D, a jutro będzie "umieram, po co ja tyle piłem ".

Wiki idz :)
Co do kłótni to ja jestem narwana a mój raczej spokojny tez się nieraz klocimy ale to o takie bzdury ja nieraz chce wyladowac emocje i byle co wymyślam żeby się tylko poklocic ale długo nie potrafimy się gniewac na siebie :D moj mówi zebym nie denerwowala sie o blahe rzeczy potrafi się nie odzywac i cos mi powiedzieć ale potem widzę ze mu smutno ze tak wyszło :p dobrze ze nie jest takim pantoflarzem hehe bo nie lubię az za spokojnych;)

No to Kamil był taki ze nie dał sobie na głowę wejść i mówił to głośno. Nie umiał okazywać uczuć, bo siłą wymuszal posłuszeństwo i w życiu i w łóżku. Znowu w Pawle mi to przeszkadzało ze robił większość rzeczy tak jak ja chciałam , ale jak doświadczylam takiej dyktatury to jednak wolę jak Paweł się zachowywał.

reklama
Do góry