reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mamakulka - kurde ale to cudowne czuć ruchy dziecka... kiedy się doczekam:(
Dziś mi się śniły wielkie zakupy! Chyba Twoje:p
Życiowa - czyli nowy kolor służy? :))

A ja wczoraj sobie nie odpoczelam... kurde podbrzusze mnie tak boli jakbym tam jeden wielki siniaki miała:(

Hej kochane :* przepraszam że tyle się nie oddzywałam ale nie miałam kiedy i do tego miałam awarię internetu. :D nadrobiłam wszystkie posty i teraz już będę na bieżąco! :)
U mnie wszystko w porządku, czuje się dobrze. Jedynie w sobotę w sklepie zasłabłam i musieli mnie wynieść na pole ale podejrzewam że to dlatego że było już po 10 a ja bez śniadania.

Hej kochane :* przepraszam że tyle się nie oddzywałam ale nie miałam kiedy i do tego miałam awarię internetu. :D nadrobiłam wszystkie posty i teraz już będę na bieżąco! :)
U mnie wszystko w porządku, czuje się dobrze. Jedynie w sobotę w sklepie zasłabłam i musieli mnie wynieść na pole ale podejrzewam że to dlatego że było już po 10 a ja bez śniadania.
to znaczy Lubie ze będziesz się odzywać i juz wszystko ok. a nie to ze zaslablas. .. a zrobiłaś juz morfologie?
jedz śniadanko od razu jak wstajesz kochana żeby się nie powtórzyło takie coś. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

W ciszy to się zdarza takie omdlenia. Moja koleżanka tez w sklepie zaslabla, trzeba z asekuracja najlepiej chodzic gdziekolwiek żeby ktoś podtrzymał i żebyś nie upadła całkiem. :* Ja w ciazy dwa razy grzmotnelam na początku ale nie zaslabla tylko jestem porostu dupowata i się potknelam Rz na prostej drodze a raz o kolczatke psa zahaczylam skarpeta i mało go nie zabilam :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No ja jestem ciekawa czy u Życiowej mieszka jeden czy dwa dziecie :D

U mnie było prawdopodobne, że będą dwa bo mam w rodzinie co dwa pokolenia ale nie pyklo. Na pierwszy raz chyba nie chcialabm bliźniąt ale mój mąż bardzo chciał parke.

Dziewczyny ale czas leci! Ja w pt zacznę 24 tc!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka - haha pijawka:DD ale to niesamowite ze mój mąż jest zachwycony i on mógłby tak zawsze a ja po 6 dniach ledwo dycham... czuje się jak szaszlyk:D

Kasia ja też się wypieprzyla* w ciąży na schodach co najgorsze:/ całe schody były w lodzie a ja o 5 rano wyszłam i było tak ciemno ze nawet nie zauważyłam i polecialaaam!

Do góry