reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U mnie brzuch sie juz uspokoil. Czasem cos zaboli, ale to juz nie to tortury co ostatnio.
Mi tez sie czesto slabo robi i w glowie kreci, nauczylam sie jesc male sniadania jeszcze przed wyjsciem z domu.
Ja jade do pracy i nie wiem czy na 8 czy na ile godz. Teoretycznia mialam po 4 pracowac, a kierownik wymysla mi rzeczy do zrobienia bez kompa, tylko, ze jak je robie to zapisuje na kartce a pozniej i tak musze do kompa przeklepac. No, ale nie marudze, dzielnie pracuje. Tylko wkurza mnie to, ze nie wiem na ile godz.jade. Ja to lubie wszystko miec zorganizowane i poukladane.
Tak z M. temat imion poruszamy i naprawde nie wiem czy dla chlopca cos wykombinujemy. Narazie Olgierd, ale szalu nie ma :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe ja jestem taka niecierpliwa , że musiałam mieć już imiona. Przed ciążą juz były wybrane ! Dla chłopaka było Rysiek ale w końcu zrezygnowałam. Zbrzydlo mi jakn pomyślałam o ojcu żony mojego męża wujka :D śliski typ.

Ciesze się India , że tak dobrze się już czujesz :) oby nic już nie bolalo

Madzia no kurde wgryzaja się! Niby to takie małe ziarenko a daje popalić! Jezu jak pomyślenia mnie bolał brzuch po zapłodnieniu to mi się słabo robi.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

czesc dziewuszki!
ciekawe czy dzwoneczek leci[emoji15]
ale wam te tygodnie leca!!
dora a dlaczego mowisz ze gwizdany??

mamakulka maz wraca to i humor wraca ciesze sie bardzo!!a sukienki to super sprawa!w ciazy nie ma nic piekniejszego i wygodniejszego niz sukienki!!!
ja znowu sie obudzialam a moglam jeszcze pospac:/
wczoraj sie poklocilam z mezem[emoji52]ech

madzia bo nam padniesz!:):)
india super!oby juz tak zostalo!!a co do wymyslania pracy bez kompa to pomyslu powinny sie zaraz skonczyc i pewnie juz niedlugo po 4 godz bedziesz wychodzila do domu:)
kasiu ja dalej na zwolnieniu z tymkiem wiec plany to sniadanie zabawa bajka drzema obiad zabawa:)uwielbiam spedzac czas z tym moim tymciochem:)teraz sobie jeszcze slodko spi i podchrapuje:)

W pierwszej mielismy wybrane dla dziewczynki- Judyta. Ja sie tak zafiksowalam na dziewczynke, ze bez badan bylam na 95% przekonana, ze dziewczynka bedzie ( tak to jest jak sie we wrozby z obraczkami wierzy) :D i jest Radzio :-)
To teraz mysle, ze skoro chce chlopca to pewnie dziewczynka bedzie :-)
Ale co by sie nie okazalo bede szczesliwa :-)
Kiedys ktoras z Was, moze Tatinka to byla, napisala, ze bedziemy jeszcze tesknily za ciazami i ja sie z tym zgadzam. Mi po porodzie bardzo brakowalo brzuszka. Uwielbiam ten stan, mimo wszystkich dolegliwosci. I kobieta bardzo pozniej teskni za ruchami w brzuszku.

Tatinko, wlasnie tez tak mysle, ze w koncu nie bedzie mial nic w zanadrzu :-) tylko gorzej jak bede pracowala po 4 , a on po dwoch miesiacach kaze mi dluzej zostac,bo cos tam.... I jak ja wtedy ogarne takie sprawy jak odebranie dziecka z przedszkola.

reklama
tak to ja/):)
ja strasznie tesknilam..i teraz sie strasznie ciesze ze znowu to przezyje:):)

a co do imion to my wybralilismy od raz tymoteuszka.bo ja mam dlugie imie(tatiana) i chcialam tez takie dla mojego dziecka:)
jakos w pierwszej ciazy czulam ze to bedzie synek wiec byl tymek i juz:)pozniej wymyslilismy ze tymek musi miec siostre i wybralam marysie.ja nam sie teraz syn urodzi to ja nie wiem co bedzie:)maz wymysla kajtka stasia..ale poczekamy i pomyslimy:)

Do góry