reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Chyba raczej nie życzyć... :)
Ale jak się nad tym głębiej zastanowić, to gdybym rzeczywiście była w tej ciąży, to już trudno :) wychowam jak swoje :D
to taki trochę smiech przez łzy, bo sądzę, że to jednak objawy urojone i mogę sobie żartować. Nie wiem jaka będzie moja reakcja gdyby się okazało, ze jestem.
Mam dwóch dużych chłopców, ciąże były ciężkie, problematyczne (pierwsza skończyła się tragicznie -śmierć synka w 37tc), jestem po dwóch cesarkach, kolejna ciąża i to jeszcze w tym wieku, to już spore ryzyko i ogromne nerwy :/

reklama
Chyba raczej nie życzyć... :)
Ale jak się nad tym głębiej zastanowić, to gdybym rzeczywiście była w tej ciąży, to już trudno :) wychowam jak swoje :D
to taki trochę smiech przez łzy, bo sądzę, że to jednak objawy urojone i mogę sobie żartować. Nie wiem jaka będzie moja reakcja gdyby się okazało, ze jestem.
Mam dwóch dużych chłopców, ciąże były ciężkie, problematyczne (pierwsza skończyła się tragicznie -śmierć synka w 37tc), jestem po dwóch cesarkach, kolejna ciąża i to jeszcze w tym wieku, to już spore ryzyko i ogromne nerwy :/
To nie zycze :-) wlasnie z jednego postu wydawalo mi sie, ze nie zyczyc, a z drugiego, ze tak. :-) daj nam znac w kazdym razie

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiaaa, niech rosnie brzucholek <3

Kulka, pytalas czy euforia - a jakze, i nawet "starania" bez staran zamierzonych, tylko ze zwyklek seksowej potrzeby, ot cooo! Bo mi sie blokada zwolnila, serio. Jalby mi ktos kolek odblokowal. A tych 17 nieudannych cykli nie bylo.
Kiedys sie uda, jak i kazdej z nas!

KasiuNowa - daj znac jak Ci sie sprawa rozwiaze. Przykro mi z powodu pierwszej smierci... to musialo byc strasznne.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja np. Jak wstawiam kilka buziek to jedne widze drugich nie. Z aplikacja cos sie dzieje. Tak poprawiali, ze cos schrzanili :-)
Aniu- super, czysta karta :-) i z takim pozytywnym podejsciem musi sie udac :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ca3c3224a83f06f5148ae0c278498e2a.jpg

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry