reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dora032 wiem Kochana ;) zobaczę co mi gin na to powie, chociaż kolejny cykl i tak stymulowany będzie i z tego co wiem to jakieś tabletki na obniżenie prolaktyny (tylko ziołowe, czyli słabsze działanie) mam na recepcie ;) zobaczymy jak to będzie ;)

reklama
Dzidzia jest jednak większa niż mówiła prowadząca. ma ponad 8cm. wszystkie narządy są ok. tętno tez, przepływy tez :) niestety ale płyty nie odczytuje mi komp nie wiemy czemu. .. tak wygląda jakby płyta była pusta :(
no i widzieliśmy małego pindolka[emoji14]wiec będzie chłopak[emoji14]pił sobie wody płodowe a później ssal kciuk[emoji14]
1461700191-1d1mld.jpeg

1461700200-1d1mld.jpeg

wychodzi na to ze mamy tylko takie zdjęcia ale na tych dwóch cokolwiek widać[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Matko pamięć mnie zawodzi....

Czyli testuje Wiki, Aniaa, Dorcia, kto jeszcze?????

Nuśka a Ty ??? Ja brałam Bromergon na prl.

Życiowa dawaj newsy :D

Aniaaah :D obejrzałam :D półfinał jeeee ciężki wybór ale pewnie który s Wijtas wygra :D

I okazało się że koleżanka ma II kreski.

Kulcia sprawdzał wszystko po kolei nóżki rączki serce sprawdzał czy są nerki żołądek wszystkie narządy. oglądał mózg i kręgosłup. mierzył tętno sprawdzał aorty. nosek mierzył. .. jejku no i zaglądał mu między nogi[emoji14]ugnieciony mam brzuch jak ciasto[emoji14]łożysko jest ok, dobre przepływy ma i jest na tylnej ścianie. Łobuz ma dokładnie 8.4cm :)
pokazywał nam usteczka jak połyka wody i jak kciuka ssie :) cudo no :D

zesmutkowała mnie tylko ta płyta :(
bo na tv takie super ujęcia były jak macha łapkami i jak pije...
ogólnie to sondę mi musiał wsadzić prawie do macicy przez bliznę[emoji14]bo co go złapał z przodu to się odwracal plecami[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa super! Piękne zdjęcie, mega mega mega! Dobrze, że jest dobrze ;**** ściskaaam!

KasiaMarysia, no to gratulacje dla koleżanki. Staranka czy wpadeczka? Cieszy się?

Też uważam, że któryś Wojtas. Na pewno nie Majka (która mnie irytuje) i nie Rafał. Pewnie Papi. I będzie "bratobójcza" walka Poznaniaków o zwycięstwo ;D
Patrzyłam w programie, za ttdzien już finał!

Ahh, Życiowa. Bajka dla mojego serca takie coś czytać... Aż mi łzy napływają z jakiegoś wzruszenia. Szkoda płytki, chętnie bym zobaczyła...
Chyba bym się do Waszego lekarza wybrała jak byłaym w ciąży na takie usg ;)

KasiaMarysia23 ja nie testuje w maju ;) mój gin też mi mówił o bromergonie, ale przed ostatnią wizytą miałam prl lekko ponad 9 i dał mi cyclodynon, też obniża ale jest ziołowy i słabszy. No i mam go zacząć dopiero w kolejnym cyklu brać. Głupio to zabrzmi, ale już się nie mogę doczekać aż zacznę brać te tabletki ;)
Życiowa śliczne maleństwo! ;) cieszę się, że wszystko dobrze ;)

reklama
Do góry