reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hahahaha , zyciowa i Kulcia dlatego ze macie chłopców w brzuchu haha to wam szybko i duzo rosną włoski itd .. Poziom testosteronu , tez tak miałam przy synu ;-) a teraz golenie raz na 7 dni ;-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

reklama
Ja to za często właśnie się golić nie musze bo mam delikatne a teraz to kupę czasu w sumie maszynki nie używałam, tylko pachy co drugi dzień[emoji14]

Kupione boczniaki bo nie mam gdzie hodowac ;)

Ja czytałam , że od 35 tygidnia dzieci dużo śpią a mój chyba w ogóle. Chyba, że przez sen tak się pcha. Non stop mnie szarpie normalnie[emoji14]

Ignaś 36 tc [emoji173]

Kasia Marysia - bidulo moja , nie płacz potem Madzia bedzie płakać duzo i bedzie smutna :-(
U mnie po pikantnych rzeczach tez szaleje ostatnio sie najadłam zodkiewek to skakała czkawkę miała biedulka .

Hej. Mnie strasznie boli brzuch, wzięłam o 6 rano nospe i nic nie pomogło. Godzinę temu zobaczyłam na wkladce krople krwi. Chyba pojedziemy na pogotowie, bo trochę się boję i ten brzuch mnie boli.
Ruchy małego czuje już od jakiegoś tygodnia, dziś są ale jakby słabsze.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie to ze duzo śpią kulCia , tylko po 34tc juz mniej sie ruszają bo mniej miejsca ja tak naczytałam .

Kasia - to jedz na pogotowie !! Nie jest to normalne ze krew ! Który to tydzień 13?? Tak ? A weź lepiej paracetamol mi No nie pomaga nospa wcale

reklama
Do góry