reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziewczyny trzymajcie mnie! Jak jechalam z tata na targ w sobote to juz widzialam ze spodnie ma brudne. Ja dzis patrze, a ten zalozyl te spodnie do lekarza. Nosz cholera mnie wezmie. Mowie mu ze sa brudne zeby inne zalozyl, a on ze nie ma. Ja pierdziu!

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Wczoraj o 23 miałam robione usg, mały już nie żył... o 1 dostałam skurcze, o 3 było już po wszystkim...
Gdy zaczęły się skurcze dostałam kroplowki przeciwbólowe więc ,,poród" był prawie bezbolesny. Gorzej było z lozyskiem, więc miałam też łyżeczkowanie. Małego widziałam, widok nie do opisania. Może nie każda zrozumie ale mały będzie pochowany. Razem z moim jesteśmy w kontakcie z psychologiem ale i tak wiem że nie dam sobie rady. W życiu mi nie było tak ciężko.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu współczuję Ci bardzo. Wiem, że nic con napisze nie przyniesie Ci ukojenia. Jestem z TOBĄ myślami.

Ignaś 36 tc [emoji173]

Kasiuka [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Boże.. Dlaczego.. Nie wiem co mam powiedzieć, łzy mi rzewnie płyną. Nie mogę pomyśleć nawet jak bardzo cierpicie...
Rozumiem całkowicie Wasza decyzje o pochowaniu. Zrobilabym to samo. Niech Mały będzie szczęśliwy wśród Aniołków. Na pewno będzie wiedział jak bardzo Go kochaliscie.
To nic nie da, wiem, ale jestem z Wami całym sercem. Bądźcie silni..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulku ja Cię próbuję zrozumieć, moja mam jak mi opowiadała o swojej ciąży to właśnie miała żal do lekarza, że nie mogła zobaczyć takiej maciupkiej iskierki - synka i pochować zabieg miała w 12 tyg podajże, to była ciąża poza maciczna.

reklama
Wczoraj o 23 miałam robione usg, mały już nie żył... o 1 dostałam skurcze, o 3 było już po wszystkim...
Gdy zaczęły się skurcze dostałam kroplowki przeciwbólowe więc ,,poród" był prawie bezbolesny. Gorzej było z lozyskiem, więc miałam też łyżeczkowanie. Małego widziałam, widok nie do opisania. Może nie każda zrozumie ale mały będzie pochowany. Razem z moim jesteśmy w kontakcie z psychologiem ale i tak wiem że nie dam sobie rady. W życiu mi nie było tak ciężko.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu, musicie sie trzymac. Synka juz nic Wam nie zastapi kochana, ale przyjda dni, kiedy bedzie mogli o nim myslec, moze nie bez bolu, ale bedac pogodzeni z losem. Zupelnie jak po stracie bliskiej osoby, bo nawet jesli byl jeszcze tylko maluszkiem w brzuchu to byl czastka Was i Waszego zycia. Bedzie Waszym aniolkiem, ktorego bedziecie kochali juz zawsze.
Bardzo.mi przykro kochana i choc tylko Ty wiesz co teraz przezywacie, wiem jak bardzo musi byc Wam ciezko.
Jestem z Wami myslami.

Adrianka [emoji307] 27 tc

Do góry