reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej Dziewczyny :)

Jestem nowa na forum, ale o dziecko staram się już dosyć długo (13 miesięcy). Na początku problemem była zbyt wysoka prolaktyna.. potem okazało się że moja owulacja jest jakaś "upośledzona" i jajeczka zamiast ładnie rosnąć i pękać - wchłaniały się albo zatrzymywały na 11mm.. Już nie mam siły.. Partner ma wyniki bardzo dobre. To mój 4 cykl stymulowany CLO. Niestety bez rezultatu, od następnego cyklu mam podwoić dawkę bo nadal jajeczka rosną słabo (w 12 dc 14 mm). W ciągu zeszłego tygodnia dowiedziałam się o 3 ciążach w naszym bliskim otoczeniu i jestem załamana. Mam wrażenie że innym kobietom zajście w ciąże przychodzi tak łatwo, a tylko ja jestem jakaś wybrakowana.. Nie wiem już co mam ze sobą zrobić, żeby przestać zastanawiać się dlaczego innym wychodzi a mi nie ? Poradźcie coś bo zwariuję ..
Witaj kochana. Ja mam dokładnie takie same problemy. Ale mną jeszcze nikt się nie zajął zeby mi pomóc zajść. Kazdy lekarz ma mnie w dupie. Dopiero idę 18 sierpnia na wizyte to poprosze moja gin zeby cos działała. Milo nam ze z Nami jestes[emoji8] trZymam kciuki za Ciebie

reklama
Sandra ja w kowarach jestem ale do 9 rano jakoś do obchodu kochana ale dziękuję ;)

Kurcze ja też mam takie rozstępy ze szok. Ale cóż zrobić ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Zapomnialam ze Ty Kowary. Ja kolo szpitala w Jg mieszkam. Myslalam ze Cie ugoszcze jakims ciachem albo pierogami heheh.

No mój ojciec tez zapomniał i wczoraj już leciał do jeleniogorksiego hehe

Leżę sobie właśnie pod ktg podpięta, położne zawsze się męczą z moim Igim bo on ciągle tak wierzga, że zrzuca to ktg i muszą trzymać [emoji23]

Sandra Ty się nie martw , porobisz badania, wszystko się ureguluje i będzie Nadia jak ta lala dosłownie i w przenośni.

reklama
Czuje się dobrze, trochę się boję ale mąż mnie pociesza i rodzina tez :) docierać nie dociera haha mój mąż się bardzo cieszy , że to już ale stresuje go moment samego krojenia...

Do góry