reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiuuuMarysiu, jak sie masz tak pod wzgledem samopoczucia? Tak jakos czesto o Tobie mysle..!

Dorcia, a Ty bardzo daleko masz do Kalisza? Jakies 130? Moze chcialavys do Kalisza do Rabiegi? Wikii, i Ty chyba okolo 100 masz do Kalisza, hmm?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu nie ma za co Kochana! :) :) liczę na to ze szybko bedzie diagnoza i efekty, wtedy mi podziękujesz :)

Poczytalam troche całe forum BB i zlecialo :)

India jak tam KTG??
Ania daj znac jak po genetycznych :)

Boje się samego cc. Leżenia przez te 12 h I tego jak sobie ogarnę z rana Igiego. Mąż będzie ze mną ale wiecie , mały zaplacze to nie mogę iść do niego...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Boje się samego cc. Leżenia przez te 12 h I tego jak sobie ogarnę z rana Igiego. Mąż będzie ze mną ale wiecie , mały zaplacze to nie mogę iść do niego...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka nie bedzie tak zle, z poczatku pieelegniarki pomoga Ci przy Ignacym, przy wszystkim. A bol bedzie mijal. Ja chyba jakis tydzien po wyjsciu ze szpitala robilam male spacerki z woziem (oczywiscie z M), a moja cc to byl gardcore

Anna trzymam kciuki za udana wizyte. Ja obstawiam dziewczynke:)

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]
chyba bym ze szczescia padla [emoji1] ale grunt, zeby zdrowe bylo

India wlasnie nad ta trzydniowka mysle, on ze wzgledu na zlobek tyle chorowal,ze juz nie wiem, czy mial

8599e6ydh9ss8jgy.png

Trzydniowka konczy sie wysypka o ile dobrze pamietam. Jesli nie ma innych objawow to pozostaje czekac...
To ja tez bede trzymala kciuki za dziewczynke ;-)

Adrianka [emoji173] 31 tc

Kulka, dostaniesz Ignasia szybciej niz myslisz ;-)
A bol... Zamiast podwozia bedzir bolal Cie brzuch i tyle. Poza tym 12 godz lezenia to maks. Mozliwe, ze Cie wczesniej spionizuja

Wracam do domu, kolejka na IP na 4 godz. czekania jak nie lepiej. Licze na to, ze skoro w nd i pn bylo.ok i do tej pory nie mam.dolegliwosci a ruchy dobrze czuje to jest ok

reklama
Kulka ja cc miałam o 13.40 a wstalam z pomocą pielęgniarki o 22 wiec po ok 8h. A małego na ta pierwsza noc po cc mi wzięli. Dostałam go następnego dnia rano czysciutkiego, pachnącego :)

Ale nie powiem ze brzuch nie boli no bo boli to wiadome, najgorsze to podnoszenie sie z lozka jak cala rana ciągnie... Ty będziesz miała chociaż męża do pomocy. U nas byl ogólny zakaz odwiedzin z powodu wirusa grypy :/

Do góry