reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, no wlasnie. Pewnie kazda z nas zna takie historie, mnie to dobilo teraz, bo swiezy temat. Ale juz nie ma co sie zamartwiac, bo u nas bedzie ok!

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
viola no dokładnie o takie historie z wagą chodzi...
zresztą zawsze może być więcej lub mniej bo dokładnie nie jest możliwe określić ile waży dziecko naprawdę.

ogarnęłam trochę. zaprowadziłam i odebrałam Marysie z przedszkola. zrobiłam pranie. upieklam ciasto... i usiadłam właśnie. .. iii sobie uświadomiłam ze nie zrobiłam obiadu... to się nazywa organizacja[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie byla pizza na obiad :p

Mama przyjechala, zeby Radka na rower wziac- on jeszcze na trzech kolkach z tylu i tak go motywujemy, zeby cwiczyl ta jazde. Mialam zrobic rybe, ale mama powiedziala, ze moze Radka na pizze wziac, wiec juz zamowilam dla wszystkich.

Czekam pod gabinetem :-) w teorii wchodze o 15.15

TP 12.10

India ale to prywatnie byłaś?
ładnie waży malutka :)
jejku jak ja bym chciała na następnej wizycie mieć usg żeby mi powiedzieli czy mały juz więcej waży bo nadal podświadomie myślę o tym jak ostatnio lekarz mówił ze w normie ale "mało"... :/
a do wizyty jeszcze tyyyyle czasu...

1471440963329.jpg

w Lidlu od 22 takie ciuszki będą :)
zapolowalabym szczerze mówiąc na taką bluzę i spodenki a może i body bo mi się podobają :) a lidla mam pod blokiem[emoji14]

Załączniki

• 1471440963329.jpg
    1471440963329.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 206
Bylam w luxmedzie, ale nie placilam - w ramach pakietu, tylko wlasnie tak postepujr luxmed, nie wysila sie zanadto.
Kojarzycie jak obliczyc dlugosc dziecka na podstawie miary kosci udowej?

TP 12.10

reklama
Do góry