reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India Mój chłop lubi takie akcje w stylu idę do lasu na 2 dni, biorę tylko duży plecak, oczywiście jakieś tam sprzęty typu mały namiot itp żeby przetrwać, kilka konserw i np w weekend przejść ileś tam kilometrów przez las, rozbić obóz, przenocować i na następny dzień powrót do domu ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez lubie takie klimaty :-) ale nie robie takich tripow niestety :-)

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

reklama
Kulcia będzie można kiedyś coś pomyśleć ;)
Myślałam po ślubie wziąć mojego do Zakopanego, ale wtedy to raczej sama za dużo nie pochodzę więc chyba sobie odpuścimy ;p

Ja to sporo nie chodziłam w ciazy bo miałam do 16 tygodnia zakaz a potem już jechałam gdzie chciałam ;) teraz jestem niewyzyta pod względem wyjść i zaczynam z Igim planować różne trasy :D za tydzień jedziemy do mojej mamy na tydzień a później już będzie coraz większy i mam nadzieje , że weekand będziemy spędzać aktywnie :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Fajne są takie wyprawy :) ale mój to nawet na spacer do lasu nie lubi iść :(

ej dziewczyny dopiero teraz pomyślałam o tym... mamy remont... zdzieralam te tapety, dzisiaj gruntowalismy. regipsy będziemy kłaść i malować sporo jeszcze... a za dwa tyg ślub. .. a moje paznokcie wołają o pomstę do nieba :( nie wiem jak je chociaż trochę zabezpiczyc. bo na ślub je mazne lakierem w odcieniu beżowym żeby się nie rzucały w oczy chyba ha ha
najgorsze ze kciuki mam obgryzione :( co ja mam z nimi zrobić żeby choć trochę odrosly i nie wyglądały jak u budowlanca :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Eveline odżywka pierdyliard w jednym. Jest niezdrowa dla paznokcia jeśli chodzi o stosowanie cały czas podobno ale ja osobiście nakladalam ja przez pół roku non stop i żyje. A pazury rosną szybciutko ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia Mój teraz rzadko ma wolne weekendy, ale w przyszłym roku kończy studia to będzie lepiej ;)
A wcześniej ja praktycznie wszystkie weekendy pracowałam (A jak już miałam wolne to często mój wtedy miał zjazdy w szkole) i jak gdzieś jechaliśmy to może raz na miesiąc czy dwa ;/ dobrze że mam termin na luty bo będzie dużo miesięcy na zwiedzanie ;) jak Młody podrośnie to albo chusta albo nosidło i można coś kombinować, oczywiście bez noclegu w lesie hehehe ;)

Życiowa napisz do Czarnuszki, może Ci zrobi pazurki na ślub ;) A tak poważnie to nie mam pojęcia co Ci może pomóc ;/ może kup jakąś odżywkę do paznokci a wszystkie prace remontowe rób w rękawiczkach jakichś ;)

Nuska Czarnulka bierze tydzień przede mną ślub hehe nie będę jej głowy zawracać ;)
poza tym od razu bym musiała je ściągnąć po ślubie wiec szczerze to szkoda mi wydawać kasę na jeden dzień[emoji14]wiem wiem ze powinien być wyjątkowy itp ale już chyba z takiego podejścia wyrosłam[emoji14]nawet na buty wydała 17zl[emoji14]wiec hmmm chyba jestem skanera[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

A no faktycznie hehe ;) Ja też buty tanio kupiłam, ale pisałam tu kiedyś jak mi się udało ;)
Paznokcie teraz mi się zrobiły piękne i twarde (wcześniej mi się strasznie łamały) i myślę czy robić czy tylko pomalować ;p
A zamawiałaś jakieś kwiaty do ślubu? zastanawiam się ile takie bukieciki kosztują, bo mój wyjdzie coś koło 90 zł i nie wiem czy to tanio czy drogo ;p

reklama
Mi babeczka mówiła, że jak jest szefowa to potrafi po 150-200 zł zawołać za bukiet, a te sprzedawczynie liczą po kwiatach ;p zamówiłam cały z frezji białych,około 25 kwiatów a jeden kosztuje 3,5 zł ;p
Zastanawiam się czy nie domówić jeszcze dwóch bukietów, jednego dla moich rodziców a drugiego dla mamy mojego, bo jednak dużo nam pomagają ;) ale sama nie wiem ;p
o taki bukiet zamówiłam, bo pokazywałam jej zdjęcie:
13866679_1086273441439473_1413386084_n.jpg

Załączniki

• 13866679_1086273441439473_1413386084_n.jpg
    13866679_1086273441439473_1413386084_n.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 60
Do góry