reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dora,.a moze i.Ciebie hormonalnie ciazowo bierze napiecie. Albo pelnia tak na Ciebie dziala ;-)
Kiedy @ sie spodziewasz???

Zyciowa, zycze, aby ten dzien byl jednym z najszczesliwszych w Twoim zyciu!!! Wszystkiego Najlepszego [emoji8]

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Zyciowa Kochana wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!! :* aby dzis wszystko bylo tak jak sobie wymarzyłaś :)

Nadziejka piękny Filipek :)

Hehe tak jest ze jednego dnia dzieciaczki sa grzeczniutkie a następnego Male diabelki :D ale jak sobie unormuja rytm to bedzie dobrze a i Wy tez będzie juz doświadczone i lepiej ogarniające :)

Kasia nie słyszałam i nie bylam. Ale ja do większego miasta (Poznania) mam 70km i zawsze mnie wszystko omija...

My jeszcze w łóżku leżymy, w końcu nie trzeba bylo wstać. A Filip kaszle od wczoraj dość brzydko. Muszę mu jakis syrop zaaplikować żeby do poniedziałku dal rade.

Pogoda u nas dzis juz gorsza, nooo i chłodniej :) :) na co czekałam :)

Dziewczyny wszystkie Wasze dzieciaczki są przecudne :) Idę dziś na warsztaty Bezpieczny Maluch ciekawa jestem czy będzie fajnie i czy nie stracimy tylko czasu . Słyszałyście o tych warsztatach? Była któraś z Was? :)
Część z koleżanek z innego forum była i chwaliły, więc chyba warto. A w jakiej miejscowości się wybierasz?

Wrzucajcie dziewczyny fotki maluchów :-)

Ja się znowu w nocy obudziłam ze schizą, że coś się dzieje... ale to chyba mała mnie kopnęła i obudziła :]
Dwie październikówi (jedna wczoraj, druga dzisiaj) pojechaly na IP. Jedna na bank rodzi, nie wiadomo co z drugą. Zaczęło się!!!!

reklama
Do góry