reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej dziewczyny.
Życiowa wszystkiego najlepszego na nowej drodze [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Violu dziekuje super[emoji5] dzis sie ochlodzilo ale to nic[emoji5] pojdziemy do figur woskowych, oceanarium itp. Wczoraj maly szalal z ojcem w morzu a ja nogi moczylam sobie. Jutri chyba powrot szkoda ze tak szybko ale kasy tyle idzie ze szok.... jedzonko pyszne

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Noo India to dawaj znać jak sytuacja :)
Widziałam ze dwie pary bliźniaków się chyba urodziny z października juz?? Nie??
A nawet nie wiem jak sytuacja na Baby boom, bo ja na innym forum udzielam się w październikówkach. My też mamy już jedne bliźniaki, teraz czekamy aż któraś z wczoraj/dzisiaj się odezwie :-) Obydwie w prawie donoszonej już (bez jednego dnia chyba).
Mi samej do donoszonej wg suwaczka zostały 4 dni, a wg lekarskiego kółeczka, które nie liczy się z tym że jest rok przestępny - 5 dni!!!!
Viola, a do Ciebie to dociera, że te tygodnie tak lecą????

Życiowa najlepszego :*:*:*:*

Kasia Marysia przytulanki były szansa zawsze jest, ale staram się nie nastawiać juz tyle razy sie rozczarowałam.
@ ma przyjść w przyszły czwartek...
Miłego weekendu

Życiowa spełnienia marzeń na nowej drodze życia kochana;*

O to mój piękny brzuchol, normalnie tylko na plażę. ;p
1474097318113.jpg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Załączniki

• 1474097318113.jpg
    1474097318113.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 164
reklama
Do góry