Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Masakra z tym czekaniem, jak mi sie dłuży...Moze wyjeść negatyw ,na stówę wyjdzie 2-3 dni po spodziewanej najlepiej robić.
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
![]()
Masakra z tym czekaniem, jak mi sie dłuży...
Na 6 , wczoraj mnie bolał brzuch i myślę, że to na zbliżająca sie małpę, zaciskaj te kciuki z całych sił!Czekanie najgorsze Na kiedy masz termin @. Trzymam kciuki żeby nie przyszła
Mi wyszedl 3 dni przed, ale ja zawsze cykle 28-33 dni mialam, wiec rownie dobrze to moglo nie byc 3 dni przed :-). Robilam testem o czulosci 10,nie wiem jakim, w rossmanie kupilam, mozliwe, ze pinkMasakra z tym czekaniem, jak mi sie dłuży...