reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India powodzenia :)

Nie miałam, a chciałabym. Dziś też pani dr jakaś była obca i mówi że wczoraj był test i co? A ja że właśnie nic. Aha... Poszła już łóżko dalej i mówię to będzie jutro powtórka tak jak pani dr wczoraj mówiła. A ta że w poniedziałek a może jutro no że kiedyś będzie.

Wiecie co to że nie z mezem to pół biedy, mąż przyjedzie posiedzi, w domu też nie jesteśmy cały czas razem. Ale kurcze mama będzie tylko dwa tygodnie. Tu mnie boli bo tak bym nie marudziła AZ tak.

Właśnie robię druga turę z parteru na 6. Sama w to nie wierzę że pomoże ale co mi szkodzi. Jak dziś nie urodzę to chciałabym w pn ale jak już mówiłam nie koncert życzeń

MalaMi...Nie nie mialam ale lezalam na patologii i sie naoogladalam trochę i kazdy mówił ze boli masaz ale jest lepszy niz oxytocyna oxy to szok dla dziecka tak lekarze mówili w szpitalu babkom jak lezalam.
Wiadomo ze na kazdego dziala co innego.
A moze akurat.
O bolu to mozna mowic jak sie rodzi jesli do tego nawiazalas to jest dopiero bol .

Ostatnia edycja:
Hejka ;)
my juz wyruszyliśmy na Warszawę, jakies 7h jazdy przed nami plus jakieś postoje wiec na wieczór bedziemy pewnie. Z mielna trafiliśmy do Pustkowa, pierwszy nocleg calkiem spoko, drugi tragedia i znowu sie przenieśliśmy tym razem na Niechorze i tu sie zadomowilismy az na 3 dni ;p
Ogolnie zwiedziliśmy Mielno, unieście, Darłówko, Rewal, Pustkowo, Pobierowo, Kołobrzeg no i Niechorze, bylo duzo spacerów i malo leżenia ;)

Wiki masakra, ze tak Cie trzymają ale moze jeszcze chwilka i sie zacznie ;)

India bedzie dobrze, dwa porody przeżyłaś to i z tatuowaniem dasz rade ;)

Milego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

India trzymam kciuki dasz radę
Wiki biedna współczuję Ale trochę bez sensu mają podejście W tym szpitalu gdzie ja rodzilam to tak 3 dni to wywoływanie z balonikiem i czasem masażem szyjki. Jak nie szło to cięcie Ale dziewczyny przychodzili 41-42 tydzień
Z relacji ten masaż to masakra jedna dziewczyna to zaslabla z bólu Nie chce straszyć Wszystko zależy od progu bólu dla jednego coś może być nie do zniesienia a inny daje spokojnie radę

reklama
Nuska to się nazwiedzaliscie.
U nas pielgrzymki idą i rodzice z dzieciaczkami w wózkach Kurczę upał, czy deszcz warunki niepewne a oni te dzieciaki ciągną i to kilkanaście dni

Do góry