reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wszystko dla domu

Ależ super te Wasze domki. Ja też lubię starocie, ale chyba musielibyśmy wygrać w totka, żeby taki domek postawić :(
Żużaczku, a w Twoim dworku najbardziej podobają mi się te okna do samej ziemi...

reklama
goga te okna sa na czesci z basenem, bedzie mozna sobie do ogrodu wychodzić

A u nas gabinet (własciwie aneks biblioteczny na poddaszu bedzie w stuly staroangielskich gabinetów (jak z Agathy Christie. Ciemne meble, debowe biórko, sciany zrobione na zielono-morski kolor a na biorku mosięzna lampa art deco z zielonym kloszem....

żużaczek pisze:
goga te okna sa na czesci z basenem, bedzie mozna sobie do ogrodu wychodzić

A u nas gabinet (własciwie aneks biblioteczny na poddaszu bedzie w stuly staroangielskich gabinetów (jak z Agathy Christie. Ciemne meble, debowe biórko, sciany zrobione na zielono-morski kolor a na biorku mosięzna lampa art deco z zielonym kloszem....

mi się też coś takiego marzy...

Dziewczyny super projekty,każdy inny ale zarazem śliczny.
agata a gdzie będziesz się budować,gdzieś pod Warszawą?

Żużaczku tak sobie oglądam twój projekt i jeden pomysł chyba sobie pożyczę, jeśli oczywiście pozwolisz. To rozwiązanie łazienki przy pokoju na górze-  zasłonięcie toalet. W ogóle projekt bardzo mi się podoba. Ale zastanawiam się czy może na parterze  zrobić wejście do spiżarni z korytarza. Bo jak zakupy będziesz nosić z samochodu to przez cały dom. Sorry, że tak się pytam może ja coś na planie źle widzę :-[.
U nas takij spiżarni nie będzie ale to dlatego że działkę mamy z wjazdem od południa a kuchnia i salon i wjazd od garażu są od południa więc spiżarnia już się nie zmieścila. Ale kuchnia będzie duża.

starociom mówię wielkie NIE, ja się po prostu ich baaaardzo boję. Jakieś stare meble w domu, czy te domy obrośniętę , ooooooo nie dla mnie. Nawet jakaś szkatułka mi kiedyś w domu w ręce wpadła i tak jakby trumnę kształtem przypominała i musiała wylądować w koszu. Brrrrr.....

hahha a ja mam schize na punkcie lalek porcelanowych i pajaców - brrr jakoś mnie przerażają ;D

Śliczne domki !!!! KIEDY JAAAAAAA sie doczekam !!! chyba nie bede tu wchodzic bo zdołuje sie i zatłuke męża ze nie budujemy !!!!

agata zgadza się, do spizarni mamy wejscie tylko od kuchni. Było jeszcze jedno ale juz po wybudowaniu domku zdecydowalismy, zeby je zamurować bo w ten sposób uzyskalismy większa powierzchnie na półki. A czemu taka decyzja? Otóz u moich teściów sa dwa wejscia a i tak wszytsko nosza przez kuchnię, dla czego? Bo wiekszosc rproduktów i tak zostaje bezposrednio w kuchni a tylko część idzie do spizarni i wygladało to tak, ze wchodzili do spizarni ale i tak wszystko niesli do kuchni i w kuchni rozpakowywali. No i po przemysleniach zrobilismy własnie w ten sposób jak widzisz.
Łazienka będzie jeszcze troche przeprojektowana alewłasciwie bedzie to wygladało mniej więcej tak. Ta scianka półkolista przy prysznicu to wlasnie z luksferów...hihi
anda a ja wyznaję zasade, ze jedyne czego nalezy się bac, to niestety... źli ludzie :(

reklama
Agata mojej koleżanki siostra ma domek na Białołęce, niby to jeszcze Warszawa ale już tak na peryferiach ;D fajnie pośród drzew

Do góry