reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
a to mój ostatni zakup - ale się cieszę :)

Załączniki

• wyprawka dla malucha.jpg
    wyprawka dla malucha.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 77
sliczne ale....... dla mnie troszke za duzo rozowego wlasnie dlatego odstreczaja mnie mega paki jest tyle superowych ciuszkow dla dziewuszek i za mala kase ale wiekszosc jest w tym kolorze yyhh

no rzeczywiście sporo różowego, ale z kolei to co ja sama wcześniej kupowałam to mam białe albo kremowe - takie jak jeszcze nie wiedziałam czy córcia czy synek. A za tą pakę - 122 rzeczy zapłaciłam 280 zł razem z przesyłką więc myślę że warto było

122 rzeczy!!! loo raanyyy ale duzo! :D super

hehe co do usg to ja nie znam takiego przypadku ale slyszalam tez o pomylkach, co prawda bylam u znakomitego diagnosty w Pl i stwierdzil dziewuszke ale zawsze zostawiam sobie ten procent na ewentualna pomylke i Samuela :))) najwyzej bedzie chodzil w rozowym kombinezonie:))) bo tatus kupil rozowy :D heeh ale jakos przezyje bo roz dopuszczalny tylko nie wszedzie yyh jak widze dziewczynki wygladajace jak rozowa wata cukrowa to mi slaboooo ostatnio bylam w takim rozowym pokoju 10 latki :O:O wszystko bylo tam rozoooweee :OO loo rany :)

dziewczyny sorry, że temat zmienię, ale mam pytanie: jakie włosie wybrać kupując szczoteczkę do włosów dla maleństwa? Nylonowe czy szukać naturalnych?

Jakie Wy kupujecie szczoteczki do włosków maleństwa?

sunnflower skąd masz taką wypasioną wyprawkę? Jak tego dużo... :)

ja myślałam, że już mam trochę tych ubranek, ale chyba tylko z połowę tego co u Ciebie na zdjeciu

reklama
Za taką cenę to rzeczywiście warto - nawet jakby się połowa miała nie przydać :)
Ja nie znam płci, więc takie paczki raczej odpadają... Ewentualnie w wersji męskiej sobie szukam :) Ale jeszcze na żadną się nie zdecydowałam. Chyba wolę buszować po ciucharniach ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry