reklama

Wszystko dla maleństwa

ja jutro bede w hurtowni, bo musze Nice kupic fotelik, to przy okazji zobacze cenny butelek i innych akcesoriów i porównam z allegro. ciekawe, gdzie taniej ...

a propos poscieli - ja mam 2 komplety po Nince. jeden to chyba drewex, w kazdym razie byl drogi, a drugi to kupowany przez allegro z tych tanszych. oba Nina uzywala 3 lata i mimo roznicy cenowej wygladaja tak samo dobrze :)

reklama
u mnie okazało sie ża butelki AVENTA taniej jednak na allegro jak w sklepie i zakupiłam na allegro taki zestaw startowy, w którym są dwie małe i dwie duże butelki, kapsle zabezpieczające, smoczek uspakajający i szczotka do butelek, w cenie 105 zł i wyszło taniej jak w sklepie nawet z kosztami wysyłki

a u mnie okazalo sie ze butelki AVENTA tansze niz w Polsce :O:O

no i moge wam dziewczynki z calym sercem polecic te chuste ktora zakupilam przez neta :)))))) wlasnie przyszla, no jest superowa, ma porzadny material, ladne kolory i dolaczona jest do niej instrukcja z 4 podstawowymi wiazaniami :)) jestem baaardzo zadowolona, bo mam tu znajome ktore chusty posiadaja za 200 zl i wiecej a od tej mojej sie niczym nie roznia procz dystrybucji :O

no i dostalam dzis jeszcze dla Arlenki zestaw gratisowych ksiazeczek :)) takich dla niemowlaka z materialu, z lusterkami, obrazkami, mozna to formowac w trojkat i stawiac, wieszac, itp do tego grzechotka miekka na raczke kwiatek, pluszowa szeleszczaca pileczka i ksiazeczka twarda ze zdjeciami dzieci by rozwijac maluszka :)) a dla mnie ksiazka o dzieciach i o tym jak i w co sie z nimi bawic od urodzenia :)) pierwsze na co zwracaja uwage tooooooo : tulic, tulic i tulic dzieciatko:))) ehhh

a u mnie okazalo sie ze butelki AVENTA tansze niz w Polsce :O:O

no i moge wam dziewczynki z calym sercem polecic te chuste ktora zakupilam przez neta :)))))) wlasnie przyszla, no jest superowa, ma porzadny material, ladne kolory i dolaczona jest do niej instrukcja z 4 podstawowymi wiazaniami :)) jestem baaardzo zadowolona, bo mam tu znajome ktore chusty posiadaja za 200 zl i wiecej a od tej mojej sie niczym nie roznia procz dystrybucji :O

Salomii podaj jeszcze raz namiar na chustę :tak:

No to ja sie pokusiłam jeszcze o zakup rożków i prześcieradła dzisiaj.
Kupiłam dla Krzysia taki rożek:
Zobacz załącznik 280443
A usztywniany taki:
Zobacz załącznik 280442
Jeden kosztował 14 zł a drugi 20 zł. Gdyby któras była zainteresowana to podaje link do aukcji:
ROŻKI ROŻEK BECIK Śliczne Wzory Promocja 24h (1213705965) - Aukcje internetowe Allegro
ROŻKI ROŻEK BECIK Usztywniony kokosem w 24h (1201091149) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz już raczej nic mu nie kupię, dopiero pod koniec miesiąca pościele za które powinno mi wyjść 232 zł :baffled:
Ogólnie podliczyłam sobie wczoraj ile wydałam już na ciążę (lekarzy, ciuchy, rzeczy dla Małego i dla siebie) i byłam w szoku ile już wydalam. I jak tu mieć dzieci w Polsce?:sorry2:

Superowe rożki.Ja jak będę kupować to też usztywniany z dinusiem,ale jeden bo myślę że wystarczy.Siostra mówiła że przyda się więc kupię :)
Ja byłam dziś w PEPCO i kupilam body z dł. rękawkiem 3szt. Tylko nie wiem jak się foto wrzuca :(

Kurcze, zamówiłam rożki i zapomniałam, że jeden chciałam sztywny... Skleroza... Ale co tam - one i tak powinny być dość sztywne, więc może takie wystarczą :)
No i zakupy ruszyły: do rożków wzięłam przy okazji u tego samego użytkownika dla dziecka: duże waciki (z przeznaczeniem - mycie pupy ;)) i woreczki na zużyte pieluchy, a dla siebie: wkładki laktacyjne i majtki siatkowe wielorazowe. W sumie wyszło niewiele więcej niż za dwa rożki kupione w sklepie, więc jestem zadowolona :)

Mam jeszcze upatrzony zestaw: koc cienki i koc gruby, poduszka do karmienia, podkłady pochłaniające wilgoć pod prześcieradło, ale ta impreza będzie kosztować ponad 150 zł, więc ją na razie odłożę w czasie ;)

Próbuję też wylicytować dwa zestawy super ubranek, ale nie mogę się dobić do ceny minimalnej póki co ;) Chyba za mało proponuję - złotówka za ubranko to nie za wiele ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry