reklama

Wszystko dla maleństwa

Może nie tyle dla maleństwa co dla nas. Wczoraj w carrefourze u nas wysypali staniki do karmienia firmy canpol. Nie pamiętam ceny dokładnie, bo były zmieszane jeszcze z takimi ciążowymi majtkami i smoczkami do butelek(wszystko canpola), ale cena nie przekraczała 10zł.

Krolcia bo Wy to jakiegoś cudownego tego carrefoura macie :/ :D

reklama
Ja się już boję pielęgnacji tego pępuszka :( I ciągle się zastanawiam co kupić te gaziki nasączane spirytem czy spiryt i rozcieńczyć go?

renczysta ja do Zosi używałam jeszcze rozcieńczonego spirytusu, ale moja bratowa w czerwcu rodziła i ona używała takie do psikania na pępek, ale nie pamiętam jak to się nazywało... ponoc nie można już stosowac spirytusu i położne się czepiają tego spirytusu, ale nieweim ile w tym prawdy;) zawsze możemy kupic spirytus, a w razie czego w szpitalu nam powiedzą co i jak robic z pępkiem, jesli okaże się że nie można tego spirytusu, zawsze można go wykorzystac w inny sposób, hihi..

a mi właśnie wczoraj położna odradzała te psikacze, bo nie trafiają tak dobrze jednak wgłąb, a ważne by trafiło w każde zakamarki szczególnie tą fałdkę między kikutem a skórą brzuszka

reklama
nam położna mówiła na szkole że teraz poleca się ten Octenisept i w sumie odchodzi się od spirytusu, ale potem dodała że w po cichu nam powie że nic tak nie działa jak spirytus i że po tym w psikotku bardzo długo nie chce odpaść kikut a po spirytusie szybko odpada

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry