misia26
szczęśliwa mama :)
Jak dziecko jest zdrowe, to żaden z tych kosmetyków dla dzieci mu nie zaszkodzi.
Masz rację. Tylko ja np: wolę jednak te bardziej naturalne kosmetyki z dzieciowych.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dziecko jest zdrowe, to żaden z tych kosmetyków dla dzieci mu nie zaszkodzi.
super ta wanienka
Choć podobno Oilatum to też jakiś lek, zatyka pory i w ogóle.
QUOTE]
oilatum nie jest lekiem, i nie zatyka por, niewiem skąd te informacje, ja od jakiegoś czasu stosuje dla Zosi EMOLIUM całą serię od kremów, płynów do kąpieli i szamponów, bo ma azs, ale w małym stopniu, to znaczy nie jest wysypana non stop, tylko co jakiś czas ją wysypuje i ma szorstką skórę, a od tych kosmetyków ma już troszkę ładniejsza.. i ją wysypuje tylko na klatce piersiowej... i na początku nasze niemowlaczki też nie beda miały pięknej rózowej skóry, tylko właśnie czerwona i wysuszoną, więc w razie czego emolienty do nawilżania mam![]()
świetna jest:-) a jaka oszczędność miejsca!
Za to sudocream sprawdził się idealnie.oilatum nie jest lekiem, i nie zatyka por, niewiem skąd te informacje, ja od jakiegoś czasu stosuje dla Zosi EMOLIUM całą serię od kremów, płynów do kąpieli i szamponów, bo ma azs, ale w małym stopniu, to znaczy nie jest wysypana non stop, tylko co jakiś czas ją wysypuje i ma szorstką skórę, a od tych kosmetyków ma już troszkę ładniejsza.. i ją wysypuje tylko na klatce piersiowej... i na początku nasze niemowlaczki też nie beda miały pięknej rózowej skóry, tylko właśnie czerwona i wysuszoną, więc w razie czego emolienty do nawilżania mam![]()