Elena
Grudniówka 2010
komsetyki jasne ze mozna laczyc![]()
Lepiej nie, bo może powstać reakcja uczuleniowa. to sie tyczy wszystkich kosmetyków. Są składniki, które "gryzą" się ze sobą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
komsetyki jasne ze mozna laczyc![]()
I już mogę się pochwalić wózkiemJednak opłacało się kombinować :-)
Jestem super zadowolona bo tanio Nam wyszło :-)
X-Lander XA z 2010 kolor Energy jest już nasz! :-):-)
Zobacz załącznik 294097
Kupiliśmy za jedyne 975 zł (z przesyłką) a do tego gondola używana (zaledwie 3 miesiące) z 2009 roku za 100 zł więc w sumie za wózek wyszło nam 1075:-)
Gdyby kogoś interesował zakup to podaje linka do sklepu internetowego:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA spacerowy - wysyłka 24H, gwarancja 2 lata!
Lepiej nie, bo może powstać reakcja uczuleniowa. to sie tyczy wszystkich kosmetyków. Są składniki, które "gryzą" się ze sobą.
No Wiolcia - gratuluję wózeczka. Wiesz, w tym roku chyba modne są czerwone, bo jak sie rozglądam to wózków o tym kolorze jest najwięcej. Fajny, taki delikatny wózek.
A z tej Twojej listy to ja skreśliłabym parę pozycji. Bo np: zamiast szamponu, mydła i płynu do kąpieli można kupić jakiś żel właśnie do kąpieli do mycia ciała i włosów (tak robiłam przy córce i teraz też tak zrobię) i wtedy nie trzeba nic już wlewać do wanienki, pudru nie używałam w ogóle więc i tym razem go nie kupuje.
O tym wózku można powiedzieć wszystko tylko nie to, że jest delikatnyCiężko kolos, z wielkimi kółkami - taka terenówa
Co nie zmienia faktu, że strasznie go lubię
![]()