reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Potwierdzam przydatność przewijaka zakładanego na łóżeczko. Nie zajmuje dużo miejsca, nie trzeba się schylać. Mi było wygodniej przewijać na stojąco.

Odnośnie baldachimu-ja kupiłam 2 i je wymieniałam, więc nie było mowy by były zakurzone. Ale teraz chyba zrezygnuję z tej opcji. Jeszcze tak konkretnie nie rozglądałam się za wyposażeniem łóżeczka więc zobaczymy. Kupujecie pościel, poszewki przez internet, tak chyba wychodzi taniej prawda?

Też dziś zakupiłam biedronkową wanienkę. Super okazja:-)

my takie mega sweetaśne kombinezony przywoziliśmy dzieciakom z Irlandii - były boskie i tanie i tak myślę, że dla swojego malucha też oczywiście kupimy. strasznie fajna rzecz.

madziara mam taki kombinezon wlasnie identyczny z biedronki :) mama kiedys mi kupila jak antos siedzial w brzuszku :) ja mam chyb a 68 rozmiar i akurat bedzie na za rok na zime bo teraz to za duzy ale mam identyczny z takiego milutkiego polarka puszkowego :)

ja to chyba we wrzesniu nie pokupuje *******ek i gadzetow:/ jak mam sie wyprowadzac stad to bede chciala jak najmnniej gratow przewiezc do wro z opola. ale lozeczko chyba tutaj kupimy przed wyprowadzka bo tutaj juz mam upatrzone takie czadowe super ekstra :) zeby tylko bylo z dzidizom wszytsko dbrze i zeby siedzial wbrzuszku sobie dlugo.

Wanienka jedyne 26,99, ale mi termometr nie działa, no chyba że trzeba jakąś folię zdjąć czy co... Wam działają???

A ten kombinezon to rozmiar 62, ale ponoć większy jest. Ale bardziej chodziło mi o paputki i rękawiczki, bo mam już jeden kombinezon ale bez dodatków. Może przyda się większy, jeśli dzidziuś wda się w tatę i będzie ważył 5kg (oby nie :baffled:)

Ja kupiłam wanienkę w Realu za 29,50. Jak będę sama w domu to zrobię zdjęcie,żeby się ze mnie nie śmieli. Ja mam oddzielny termometr żółta kaczka z canpol baby podajze.

oby nie bo iezko bedzie rodzic :P nie no o ile sie orientuje to od 4500 g to cesarki robia... ale kurcze nie wyobrazam sobie jak mocno kregoslup moze bolec jak sie chodzi z przodu z 5 kg dzieciaczkiem w brzuszku :) no to kombinezon jest super w dotyku nie ? lapcie i rekawiczki swietne to sie zgodze:) ja musze malenki kuic na ta zime ale to chyba po urodzeniu m wysle i kupi cos jaki bedzie dzidzio dlugi :)

a u mnie nie ma tych wanienek - jeszcze dzisiaj pójdę zobaczyć.
Ale byłam wczoraj w Ikei - kurcze jaki superowy przewijak stojący widziałam - jak znajdę jakiegoś linka to wkleję - obrzydliwie drogi, ale zakochałam się w nim na amen i już mężowi dziurę w brzuchu wiercę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry