cristalrose
Fanka BB :)
Madziara nalej trochę gorącej wody - powinien si e pojawić znaczek czerwony po prawej stronie - jeśli za goraca. Ja na pocz nalałam zimnej i nic mi sie nie pojawiło i też myślałam że nie działa ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a u mnie nie ma tych wanienek - jeszcze dzisiaj pójdę zobaczyć.
Ale byłam wczoraj w Ikei - kurcze jaki superowy przewijak stojący widziałam - jak znajdę jakiegoś linka to wkleję - obrzydliwie drogi, ale zakochałam się w nim na amen i już mężowi dziurę w brzuchu wiercę
bo też tam właśnie wczoraj byłam. przewijaki fajne ale ja kupię na pewno zakładany na łóżeczko bo na inny miejsca nie mam. tak ogólnie co do reszty to w innych sklepach są dużo ładniejsze rzeczy niż w Ikei.wygląda bardzo funkcjonalnie.. można go złożyć. Całkiem sprytnie.
Cholercia a ja nie testowałam wanienki i zostawiłam u teściowej by nie zawalała mi na razie domu. A nie pokazuje się jaka jest temperatura?
pamiętam jak ja z termometrem latałam na poczatku i nawet jak temp, wskazywała że jest ok to na łokcia było mi za mało/za dużo i robiłam wg siebie, sadząc ze z termometrem cos nie tak;-) także łokieć, czy nadgarstek to najlepsza metoda
Pamiętam z autopsji, że lepiej było zrobić maluchowi 38 stopni 38,5, niż 37. Woda szybko stygła i mały płakał przy 37.Ja używałam termometra chyba przez miesiąc. Potem człowiek się już wprawił, ale na początek jednak wolę się wesprzeć. Szkoda, że pokazuje tylko symbole:-(. Nie kupię jej w tej sytuacji.Pamiętam z autopsji, że lepiej było zrobić maluchowi 38 stopni 38,5, niż 37. Woda szybko stygła i mały płakał przy 37.
Czytnik na tej wanience wyglądał na elektroniczny, więc skojarzyło mi się że będą cyferki. Muszę teściową pomęczyć żeby mi sama przetestowała