reklama

Wszystko dla maleństwa

Madziara nalej trochę gorącej wody - powinien si e pojawić znaczek czerwony po prawej stronie - jeśli za goraca. Ja na pocz nalałam zimnej i nic mi sie nie pojawiło i też myślałam że nie działa ;-)

reklama
a u mnie nie ma tych wanienek - jeszcze dzisiaj pójdę zobaczyć.
Ale byłam wczoraj w Ikei - kurcze jaki superowy przewijak stojący widziałam - jak znajdę jakiegoś linka to wkleję - obrzydliwie drogi, ale zakochałam się w nim na amen i już mężowi dziurę w brzuchu wiercę

to może się w tej Ikei gdzieś mijałyśmy :-D bo też tam właśnie wczoraj byłam. przewijaki fajne ale ja kupię na pewno zakładany na łóżeczko bo na inny miejsca nie mam. tak ogólnie co do reszty to w innych sklepach są dużo ładniejsze rzeczy niż w Ikei.

wygląda bardzo funkcjonalnie.. można go złożyć. Całkiem sprytnie.

Cholercia a ja nie testowałam wanienki i zostawiłam u teściowej by nie zawalała mi na razie domu. A nie pokazuje się jaka jest temperatura?

te wanienki ze stojakami fajne są, chyba można na nich zamontowac przewijak, a pod spodem poukładac sobie pieluchy tetrowe i pampersy... szkoda że tylko takie drogie, bo chyba dlugo one się nie przydają??? coś do pół roku?? bo potem dziecko już za duże, a może się myle?? może warto rozejrzec się za jakimś fajnym używanym?

wygląda bardzo funkcjonalnie.. można go złożyć. Całkiem sprytnie.

Cholercia a ja nie testowałam wanienki i zostawiłam u teściowej by nie zawalała mi na razie domu. A nie pokazuje się jaka jest temperatura?

Właśnie, nie pokazuje się temperatura??? Tylko jakaś czujka??? Bo też myślę nad zakupem tej wanienki, ale wolałabym, żeby pokazywało stopnie.

dziewczyny i tak będziecie mierzyc na czuja:-D pamiętam jak ja z termometrem latałam na poczatku i nawet jak temp, wskazywała że jest ok to na łokcia było mi za mało/za dużo i robiłam wg siebie, sadząc ze z termometrem cos nie tak;-) także łokieć, czy nadgarstek to najlepsza metoda:tak:

Ja używałam termometra chyba przez miesiąc. Potem człowiek się już wprawił, ale na początek jednak wolę się wesprzeć. Szkoda, że pokazuje tylko symbole:-(. Nie kupię jej w tej sytuacji. :no: Pamiętam z autopsji, że lepiej było zrobić maluchowi 38 stopni 38,5, niż 37. Woda szybko stygła i mały płakał przy 37.

reklama
Ja używałam termometra chyba przez miesiąc. Potem człowiek się już wprawił, ale na początek jednak wolę się wesprzeć. Szkoda, że pokazuje tylko symbole:-(. Nie kupię jej w tej sytuacji. :no: Pamiętam z autopsji, że lepiej było zrobić maluchowi 38 stopni 38,5, niż 37. Woda szybko stygła i mały płakał przy 37.

Dobrze wiedzieć. Jak ja już dużo rzeczy nie pamiętam :sorry: Czytnik na tej wanience wyglądał na elektroniczny, więc skojarzyło mi się że będą cyferki. Muszę teściową pomęczyć żeby mi sama przetestowała :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry