reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

Salomii - Stanik jest zupełnie miękki, trochę jak sportowy, ale ładnie trzyma. Noszę go już teraz, bo taki z fiszbinami uwiera mnie w miejsca, po których mała kopie najczęściej. Jedyny minus to taki, że jak sutki sterczą to trochę widać :zawstydzona/y:

reklama
Salomii - Stanik jest zupełnie miękki, trochę jak sportowy, ale ładnie trzyma. Noszę go już teraz, bo taki z fiszbinami uwiera mnie w miejsca, po których mała kopie najczęściej. Jedyny minus to taki, że jak sutki sterczą to trochę widać :zawstydzona/y:
Potem to "zamaskuja" wkładki.

Ja mam biustonosze 80D więc jako takiego problemu nie mam, nie wiem jak będzie po porodzie, ja mam ten biustonosz Triumpha mamabel na ciąże i bardzo sobie chwalę, jest elastyczny i rośnie z biustem, myslę że sprawdzi się i podczas karmienia:)

mamabel ma osobne na ciąże i do karmienia. Równiez chodzę w tym ciążowym - mam 70-75 E, jeszcze po Wiktorii. Do kramienia one niby są jednorozmiarowe, ale tak samo elastyczne, tylko miseczki są odpinane

mamabel ma osobne na ciąże i do karmienia. Równiez chodzę w tym ciążowym - mam 70-75 E, jeszcze po Wiktorii. Do kramienia one niby są jednorozmiarowe, ale tak samo elastyczne, tylko miseczki są odpinane
wiem że są i mam zamiar zakupić ale ten ciążowy tez sie bedzie nadawał (odwija się-jest elastyczny) więc sprawdzi sie daleje;)

ja wpadlam w szal prania - dobrze, ze juz zaczelam, bo tyle tego jest, ze szok :szok: jak dodac to tego ciuchy nasze i Ninki, to pralka chodzi na okraglo ...

Mi została do wyprania pościel :) Za to sporo prasowania mam bo przez ostatnie 2 dni jakoś nie chciało mi się,bo to tamto siamto :) a jutro przywiozą materacyk :) Więc dzidziuś może już się pojawić na świecie :)

reklama
Do góry