reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
ja pranie prawie skończyłam. za to też od soboty nie siedziałam z żelazkiem więc mam do nadrobienia trochę. ciuszki wyprasowane, zostały pościele i pieluchy. a trochę tego mam bo teściowa miała sporo nowych więc mi dała i jeszcze od siory dostałam hehe

Mam pytanie :) Jak to jest z tą witaminą D dla niemowląt? Bo przecież maluch tego nie połknie? Mama ją je, żeby w mleku była czy jak?
Na razie nie mam zamiaru jej kupować, bo kupię przy wyjściu ze szpitala co tam lekarze będą doradzali, ale tak technicznie chciałabym wiedzieć jak to działa :)

Witamine D przypisze lekarz, a podaje się o bezpośrednio do buźki to jest kilka kropel, do tego jeszcze wiem że dawałam Juli bodajże cebion.

Samochodem, więc koniecznie fotelik, kombinezon i przykryta ciepłym kocykiem który w samochodzie pewnie zostanie usunięty żeby Madzi nie zagrzać.

reklama
w zyciu na rekach!
rece nie utrzymaja maluszka w razie jakiegos wypadku a ten sie moze zdazyc zawsze, w kombinezonie bedzie dziecku cieplusio, przeciez przykryte kocem dodatkowo nie zmarznie w tej drodze

Do góry