reklama
Salomii
Fanka BB :)
hehe gdzie wy mieszkacie?? na antarktydzie??? droga do samochodu jest krotka wiec spoko dacie rade
a zakladam ze raczki nie beda wystawac a jakby co to mam w kombinezonie takze rekawice,
Przepisuje lekarz, mnie już w szpitalu i położne mi poradziły nakropic mleczko na miękką łyżeczke i pomalutku dawać tą łyżeczką. Taką silikonowa miałam.Mam pytanieJak to jest z tą witaminą D dla niemowląt? Bo przecież maluch tego nie połknie? Mama ją je, żeby w mleku była czy jak?
Na razie nie mam zamiaru jej kupować, bo kupię przy wyjściu ze szpitala co tam lekarze będą doradzali, ale tak technicznie chciałabym wiedzieć jak to działa![]()
Fajnie macie, my wracamy taxi..A u nas nie ma z fotelikami, umre ze strachu przez ta chwile....
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja OBOWIAZKOWO w foteliku - chociaz takiego maluszka nielatwo wlozyc w fotelik ... a co do zmarzniecia, to bez przesady - nakryje sie kocykiem i bedzie ok. przeciez to tylko chwila.
U
użytkowniczka r
Gość
Samochodem, więc koniecznie fotelik, kombinezon i przykryta ciepłym kocykiem który w samochodzie pewnie zostanie usunięty żeby Madzi nie zagrzać.
Tak właśnie mam zamiar zrobić
(: Anka :)
Fanka BB :)
Kombinezon +fotelik + kocyk
Maz pewnie i tak nagrzeje w samochodzie wiec bedzie mozna zdjac kocyk podczas jazdy
A co pod kombinezon wkladacie? Kaftanik, spodenki, body, skarpetki....? Juz sie gubie jak dziecko ubrac na wyjscie...
U mnie od piatku pralka tez ciagle chodzi - piore wszystko na raz i prasuje. Posciele juz sa wyprasowane, kocyki w wiekszosci i czesc ciuszkow. Zostaly z dwa prania tak na oko... przynajmniej nie bedzie juz nade mna to wisiec
Maz pewnie i tak nagrzeje w samochodzie wiec bedzie mozna zdjac kocyk podczas jazdy
A co pod kombinezon wkladacie? Kaftanik, spodenki, body, skarpetki....? Juz sie gubie jak dziecko ubrac na wyjscie...
ja wpadlam w szal prania - dobrze, ze juz zaczelam, bo tyle tego jest, ze szokjak dodac to tego ciuchy nasze i Ninki, to pralka chodzi na okraglo ...
U mnie od piatku pralka tez ciagle chodzi - piore wszystko na raz i prasuje. Posciele juz sa wyprasowane, kocyki w wiekszosci i czesc ciuszkow. Zostaly z dwa prania tak na oko... przynajmniej nie bedzie juz nade mna to wisiec
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Ja założę pajacyka bawełnianego,dresik i kombinezon,do tego czapeczka bawełniana i na to zimowa jeśli będzie mroźno a jak nie to tylko bawełniana plus kaptur od dresu i kombinezonu,jak myślicie dobrze czy źle?
Podziel się: