U
użytkowniczka r
Gość
olcia - mój teraz nosi śpiochy 68, bo w 62 sie nie mieści nogami i stópkami...
Na mojego też małe się robią ciuszki powolutku,ale roz. 68 jeszcze trochę za duży :-/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
olcia - mój teraz nosi śpiochy 68, bo w 62 sie nie mieści nogami i stópkami...
możecie polecić jakiś fajny leżaczek bujaczek??
A ja mam taki: FISHER PRICE HUŚTAWKA LEZACZEK BUJACZEK M7930 (1405919014) - Aukcje internetowe Allegro
Też do 18 kg, wibracje, bujanie, jedna melodyjka, grzechotki, zdejmowane siedzisko etc, i jest w zasadzie niezniszczalny, już kolejne dziecko go używa, a wygląda jak nowy. Ja bym wolała, co prawda, żeby miał więcej melodyjek, ale za tę cenę jest ok. Tym bardziej, że Misiek ma dużo innych zabawek z melodyjkami :-)
możecie polecić jakiś fajny leżaczek bujaczek??
no z ta wagą to różnie, bo moja waży 19kgja mam taki -POLECAM !FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 3w1 0-18 KG (1406755749) - Aukcje internetowe Allegro można zdjąć pokrowiec z pałąka i wyprać w pralce, ładna żywa kolorystyka- i dla chłopaka i dziewczynki, lekki i poręczny w transporcie, do 18 kg ( czyli 3-4 latka), można go rozłożyć na "prawie" płasko, wibracje, pałąk z zabawkami można zdjąć, blokady bujaka