reklama

Wszystko na temat spacerówek !

mi się podobają navingtona, ale mnie nie stać. Ja kupiłam sobie używaną spacerówkę X-Landera XA na xxxxxx. Śliczna jest i lekka, często jeżdzę komunikacją miejską i ta spacerówka jest do tego idealna

xa lekka spacerowka??ciekawe??kolejna reklama???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja kupiłam Mamas&Papas Beat :tak: I uważam,że jest świetna :-) Lekka,dobrze,że się składa. Oparcie rozkłada się szybko i cicho,więc nie obudzi się małego brzdąca ;-) Koła sprawdzają się nawet na duuużych dziurach choć są tylko plastikowe.

Hej dziewczyny jesli mozna to sie wtrące bo jestem na etapie szukania spacerówki (waga nie ma znaczenia)...otóz bardzo podobaja mi sie x-landery x1 ale z tego co wiem to juz nie jest ona w produkcji:wściekła/y:...a moze sa tu osoby,które chcialyby ja sprzedac???...i moze wiecie cos wiecej o niej jesli któras z Was ja testowala;-) Drugi wózek ktory mam na oku to HERQULES EMMALJUNG...a moze Wy mi cos podpowiecie ...chcialabym duzy,solidny na pompowanych kołach,tak co nie straszne bedzie mu jezdzic po lasach,gorach i wyboistych drogach...za kazda sugestie bede bardzo wdzieczna:-)Pozdraiam

EVe81 oto moja Maja w M&P Beat;-)

sdc11170.jpg

lolkak - pięknie się prezentuje :) W środku też cudeńko :)

monkami - może poszukaj na allegro tego x-landera. On byspełnił Twoje oczekiwania, skoro nie zalezy Ci na wadze. Emma też odpowiada Twoim kryteriom ale napewno bedzie droższa. Czy koła muszą być koniecznie pompowane??

EVE81...allegro kontrolowalam kilka razy dziennie i bez efektu...jak jeszcze nie myslałam o spacerówce to były a od momentu szukania jej to zero ofert...przelecialam cały net bez rezultatu zadowolenia:-(...moja mała za kilka dni konczy 8 mc,a spacerówka łaczona z gondola nie odpowiada mi...jakas taka wiec zdecydowalam sie na x-landera xt...za kilkanascie dni moja ksiezniczka bedzie miala wlasnego "szewroleta"...mam nadzieje,ze postawilam na dobry rodzaj i standard wozka...głownie chodzi mi o ciezar,stabilnosc no i pompowane kola...lasy,wertepy roznego typu to my uwielbiamy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry