u mnie też idzie jeden cycuch na jedno danie... a jak w niedługim czasie malec domaga się jeszcze ... to znowu daję mu tą samą pierś
czuje wtedy jak na nowo wzbiera mi pokarm a też własnie słyszałam,ze późniejsze mleczko jest bardziej kaloryczne... bo najpierw to popitka leci
i tak jak już mówiłam,żeby pamiętać która pierś była obalana... noszę tylko jedną wkładkę... bo mi mleczko leci tylko przy karmieniu... pełna pierś ma zawsze wkładkę

czuje wtedy jak na nowo wzbiera mi pokarm a też własnie słyszałam,ze późniejsze mleczko jest bardziej kaloryczne... bo najpierw to popitka leci
i tak jak już mówiłam,żeby pamiętać która pierś była obalana... noszę tylko jedną wkładkę... bo mi mleczko leci tylko przy karmieniu... pełna pierś ma zawsze wkładkę

- puszka kosztuje prawie 27 zł. Słyszałam poprostu, że najmniej uczula no i lekarz mi polecił jako jedną z lepszych mieszanek. Tak sobie włąśnie też pomyślałam, że skoro nie mam tyle pokarmu i już muszę dziecko dokarmiać, to przynajmniej czymś porządnym, ale tak samo jak tobie Anetka wydaje mi się, że te mleczka są podobne.