no wlasnie kasienka spokojnie, nasze malenstwa maja dopiero kilka tygodni mimo ze nam sie wydaje ze to wieki cale

zobacz ile juz wiemy o nadzych niunkach
a moje tez mi sie wydaje ze byla juz odwodniona bo tez oczka miala takie sine od wewnatrz i specjalnie to sobie zapisalam jakby cos jej bylo zeby wiedziec kiedy wystapily obiawy, i tez sie slini, ale to zawsze wtedy wlasnie chce cycka,
ta slina to tez poprostu obiaw glodu bo sie malenswo przyzwyczai do stalych por i potem organizm wytwarza slicza na czas karmienia (a slina oczywiscie zeby usprawnic proces trawienia, boszz ale ja dzisiaj madra od rana jestem;-))
i tak sobie mysle ze dzieciaki karmione piersia wtedy wlasnie czesciej chca pic wiec trzeba olac to cale gadanie ze karmimy co 3 godzinki, przystawiac czesciej jesli dziecko chce bo moze wlasnie jest spragnione tego mleczka pierwszego co jest jak woda...
no wiec ja sobie juz olalam te madre ksiazki i karmie ostatnie dni znowu na zadanie, chce sprawdzic jak czesto mala teraz bedzie chciala i wyszlo mi w ostatniej dobie co 2 godzinki

kurcze to karmienie piersia to czasem wydaje sie latwizna a czasem jakie skomplikowane