reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

No wiec koniec karmienia :-:)-:)-(. Nakarmilam Alusie z rana do oporu. Resztę mleczka ściągnełam, obłozyłam cyce okladami z altacetu i owinęłam bandażem elastycznym. Teraz tylko na noc łykne tab:-( i mam nadzieje ze uda sie przetrwac noc, bo dzis kiepsko spala wiec zobaczymy co bedzie:szok: Prosze trzymac mocno kciuk, bo wiem ze bedzie ciezko:wściekła/y:

reklama
MONICZKO - trzymam mocno kciuki.....bedzie dobrze.......I postaraj sie nie smucic tak bardzo - w koncu kiedys usial nadejsc ten moment :tak:

No wiec koniec karmienia :-:)-:)-(. Nakarmilam Alusie z rana do oporu. Resztę mleczka ściągnełam, obłozyłam cyce okladami z altacetu i owinęłam bandażem elastycznym. Teraz tylko na noc łykne tab:-( i mam nadzieje ze uda sie przetrwac noc, bo dzis kiepsko spala wiec zobaczymy co bedzie:szok: Prosze trzymac mocno kciuk, bo wiem ze bedzie ciezko:wściekła/y:

kciukasy zaciśnięte

monisia i ja trzymam kciukaski:tak:wiem jak ci trudno bo ja tez ciezko przezylam odstawienie a w sumie nie powinnam skoro podjelam taka dezycje:tak:dziwne to wszystko,emocje sa tak silne ze uff...ale dacie rade obydwie:tak::-D

A ja zazdroszczę tym mamom, co karmiły piersią. Mi niestety nie było dane :-:)zawstydzona/y::wściekła/y:; może przez błąd pielęgniarek, bo dawały Naci butlę jak na OIOmie leżała, a może przez to, że mam małe piersi, a wtedy trudno się przystawia dziecko (przynajmniej ja miałam problemy) :baffled::crazy:. Teraz postanowiłam sobie, że tak łatwo się nie poddam, baaaaardzo mi na tym zależy...:tak::-);-)

Monika-ja też trzymam kciuki i zobaczysz wszystko będzie ok:tak:
Pysia-myślę, że ilość pokarmu nie zależy od rozmiaru piersi:sorry2: Tymi małymi też można wykarmić dziecko (ja jestem tego przykładem-karmiłam 7,5 miesiąca od samego początku i do tego byłam po cesarce:tak:) Na pewno uda Ci się przy następnym dzidziusiu uniknąć błędów i będziesz karmić piersią:-)

pysiu ja też jestem po cc i nadal karmię a cycusie mam malutkie...zawsze zresztą takie miałam;-)

Moniko - jak nocka??? trzymam kciuki!!!

Pysiu - ja mam raczej dwa wypierdki niz prawdziwe piersi, a jednak karmie po dzien dzis!!!!

Kasirko - ja jeszcze karmie, choc tylko raz dziennie na dobry poczatek dnia ;-)

reklama
PYSIU ja znow dla odmiany mam spory biust a mleczko przestalo ewkowi odpowiadac (i bylo go za malo) po 9 miesiacach :tak:, mam nadzieje ze tym razem uda ci sie karmic piersia

Do góry