reklama
M
m_ktosia
Gość
amoreczku no bo ty dobra mama jestes... a mi chodzilo o to czy przez smoczek mleko dajesz, czy maly z butli pije?
amoreczek
Mamy kwietniowe 2007 Mama Dawidka

A co do pelnych piersi... dzieki za info dziewczyny!!!! czyli mleczko jak dobre wino przechowuje dla drugiego potomka... o ile kiedykolwiek sie narodzi...
ja też nadal mam mleczko a juz od wrze nie karmię... i czasami tak mnie pierś swędzi ze jak lekko nacisne to mi na odleglość siknieAmoreczku ja jak nacisne to nadal mam mleczko![]()

amorku - no to wsumie dobrze ze i do smokow sie nie przyzwyczajal....ale mleczko łyzeczką--- to isę nawiosłujesz

własnie opryskalam scianę i monitor jak sprawdzalam.........
ło matko, nie moge sobie wyobrazic zapodawania mleka lycha
, ale ewka smokowa od poczatku ... a mojego prywatnego mleka niet, od grudnia, kiedy to ewka zrezygnowala, nie wiedzialam ze moze po takim czasie byc jeszcze 

amoreczek
Mamy kwietniowe 2007 Mama Dawidka
z ta lycha to powiem tylko tak " jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma". Mleko zageszczam kaszka lub kleikiem i zapycham... udaje mi sie wcisnac 200-250 ml nie duzo ale zawsze cos... do tego danonki i jeszcze mleko z platkami kukurydzianymi i musi wystarczyc.... Coz zrobic ...

Monika K-W
Fan(ka)
Ja probowlam wczoraj mleczko butelka to nie chciala, dobrze wiec ze niekapka lubi. A ja juz mleczka nie choc przestalam karmic 7 maja, ale to napewno dlatego ze bralam tab. na wstrzymanie laktacji
:-)

sami
Fanka BB :)
M
m_ktosia
Gość
sami... 
dla mnie to chore... po co? po 2 latach mleko jest bez wartosci odzywczych...wszyscy wiemy jak to jest gdy jeszcze sie leje z piersi i ze to nie bardzo ulatwia zycie z m w sypialni.... wrecz przeciwnie... no chyba ze facet tez sie chce pryssac kazdego dnia

dziwne...nienaturalne

dla mnie to chore... po co? po 2 latach mleko jest bez wartosci odzywczych...wszyscy wiemy jak to jest gdy jeszcze sie leje z piersi i ze to nie bardzo ulatwia zycie z m w sypialni.... wrecz przeciwnie... no chyba ze facet tez sie chce pryssac kazdego dnia

dziwne...nienaturalne
reklama
ania1a1
Mama Adasia:)
To w tym filmiku jest ... obrzydliwe!
Podziel się: