Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
(fakt że dwa karmienia pod rząd były NANem) i teraz jestem tak zadowolona że biorę się za "produkcję" mleka hihiwiec jestem zaprzeczeniem teorii, ze każda matka może wykarmić swoje dziecko piersią...

moj tez stracil na wadze po 2 tyg i powiedzieli mi ze to normalne ..to chyba tak jak ja...
dzis doktor zalecil nam dokarmianie Malej... niestety mojego pokarmu dla niej jest za Malo - a robie juz chyba wszystko co mozliwe, zeby zwiekszyc jego ilosc - niestey herbatki, tabletki i inne specialy nie dzialaja wystarczajaco dobrze
Stasznie mi przykro z tego powodu :-(no ale wole Malej podac mleko modyfikowane niz ja zaglodzic
Dzis miala wazenie po 2 tygodniach i stracila w porownaniu do wagi ze szpitala 60 gram -:-(
Czy juz powinnismy sie martwic? Bo w sumie od 2 tyg. po urodzeniu to powinna juz przybierac na wadze, a nie tracic ?
.