reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o karmieniu ;)

Ten mój maluch pluje kartoflem i marchewką, ale pamiętam, że kiedyś pisałam wam, że moja koleżanka dodaje do zupek jabłko, więc i ja dodałam jabłko + marchewka do jedzonka. Oczywiście nie nadążał tatuś podawać, bo był płacz, he he. Z jabłkiem mu zasmakowało, bo słodsze. Ale nie ma co sie dziwić. W końcu pływał w jabłkowych wodach płodowych.

reklama
Czesc wszystkim,

wprowadzilam Maksiowi brokula i w pierwszy dzien zjadl pol sloiczka :szok: nie wiem czy dobrze zrobilam ze tak duzo dostal, ale w sumie chyba mu nie powinien zaszkodzic. Wczoraj dostal drugie pol i zjadl ze smakiem, mimo, ze na poczatku sie krzywil :-D

niestety po marchewce (podawalam przez 4 dni) maly mial problem z kupa a jak zrobil to takie plastelinowe bobki :dry: odstawilam marchewke i po brokulach kupa juz ladna :)

Może i ja spróbuję ugotować sama. Póki co bawie się w gotowanie kartofli, resztę kupuję. Mamy sad, więc jak juz będą nasze jabłka to na ten czas będę podawać z ogrodu, potem znów będą słoiczkowe.

Dziś podałam ugotowaną marchewkę i brokuła, mrożonki. Zjadł w sumie ładnie, ale nie wszystko bo był trochę wściekły z głodu :p musiałam mu mleko dać :p

reklama
Dziś podałam ugotowaną marchewkę i brokuła, mrożonki. Zjadł w sumie ładnie, ale nie wszystko bo był trochę wściekły z głodu :p musiałam mu mleko dać :p

Mikołaj to lubi sobie pojeść ale jest tak jak u ciebie- słoiczek / miseczkę wsunie a za 5 min sobie o mleczku przypomni ;/

chociaż dziś po jabłuszku i bananie ( nasz deserowy debiut) zapomniał o mleku

Do góry