Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ainah- trzymam kciuki za wasze karmienie. Jak Gufi zauważyła- widocznie mały, mimo wszystko ładnie piersi pobudza jak jest mleko i to nie tak go mało
a czy mógł byc inny powód spadku wagi? np żółtaczka?
Wiolcia świetnie cie rozumiem. Moja Hania tak chlustała za każdym karmieniem. Podałam jej nawet Enfamil AR, ale tylko jedną puszkę i tak nie było poprawy więc karmiłam nadal piersią.Chyba moje karmienie piersią powoli sie kończy. Nie z powodu braku mleka ale z powodu ulewania Krzysia, juz sobie z tym nie radzę! Wszytko byłoby dobrze ale mam wyrzuty sumienia i może powinnam robić wszystko żeby karmić piersią... Ciągłe zagęszczanie nutritonem powoduje zaparcia, więc zagęszczam mu tylko wieczorem pokarm i przez cały dzień chlusta mlekiemDo tego jak spi to sie dusi bo mu sie cofa - mam dość!!:-
-( Zauważyłam że przy jedzeniu butlą nałyka się mniej powietrza i tak nie zwraca więc zastanawiam się nad zakupem NAN AR dla dzieci ze skłonnościami do ulewania ale część mnie chce karmić piersią skoro pokarm jest...
PS Dziś przebrałam Krzysia 8 razy! Oprócz niego przebierałam siebie 4 razy, myłam podłogę i zmieniałam pościel, kocyk, 4 tetry i 3 flanele bo wszystko zarzygane![]()
dokładnie takna razie sie nie poddaje, bede odciagac czesciej,moze bedzie wiecej mleka to maly wiecej wypije jak bedzie szybciej lecialo. Tak czy siak dopoki starczy mi nerwow bede odciagac, a mm podawac jak nie dam rady odciagnac mojego pokarmu, albo na noc .