nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Miroslava to super- Mały ma niezły apetyt , Lenka wczoraj znowu więcej- 660ml- mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Ja tez wybieram sie po butelke 250ml (kupie Lovi bo jestem z tych butelek b.zadowolona),ale porcje bede dawala 180 ml czyli bedzie 5x180 ml-mama mnie namowila ze 150 ml to juz za malo dla takiej pannicy ktora mi sie ledwo w torbie-nosidle od wozka miesci (torba ma 74cm).

Umie tez z boczkow na brzusio (odpycha sie nozkami od podloza)ale z pleckow na brzusio jeszcze NIE umie.

.

Coraz wiekszy jest z nimi kontakt,nie moge sie doczekac pierwszysch swiadomych slow,kroczkow itp.No i zabaw typu wspolne zjezdzanie na sankach itp.Ja wole Juli z dnia na dzien coraz starsza i swiadoma swiata osobe

chce zobaczyc jaki bedzie "czysty"