*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Bebilon pepti 1 też jest do 6 miesiąca, a różnią się chyba kalorycznością i napewno potrzebami dziecka w danym miesiącu. My mamy podawać 1 dłużej ze względu na nasze problemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

) od kiedy zacząć podawać bebilon 2 (zobaczyłam w jednej gazetce że jest od 4tego miesiąca, a w sklepie na takim samym opakowaniu jest napisane że od 6tego
) i lekarze powiedzieli żeby już od 4 miesiąca zacząć dziecko przyzwyczajać do bebilonu 2. Więc ja zacznę podawać Patrycji bebilon 2 stopniowo po skończeniu 4 miesiąca
.
trzymałam ją akurat za brzuszek. położyłam ją znowu na mój brzuch a ta chwile nabrania sił i znowu, he he tak się jej to podobało że jeszcze kilka razy tak robiła. A szybciej to ani nie drgnęła do podnoszenia (tylko jak ją podnosiłam trzymając nad rączkami) a tu nagle tak dosyć sporo
.Ja też bym chciała wiedzieć jak to się robi, bo po ostatnim szczepieniu Dominika bolały nożki:-(dziewczyny na obolałą nóżnkę po szczepieniu mówiłyscie, że dobry jest okład z sody... jak to sie robi??