moja Zuzka waż 9 kg nie mierzyłam jej ale jakaś długa jest a co do ubranek to mętlik jakiś mam bo bluzki to czasem nawet 74 ale spdenki 80 a kupuje jusz ciuszki na 86 jest drobniutka ale nogi ma jak makarony długie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

w porównaniu do waszych klocuszków to malutko ale myślę że do roku potroimy wagę ( 2820 ) 

Za tego pepka to powinnas ja do ksiegi rekordow zglosic
),daje kroki od mebla do mebla jak stoja blisko siebie:-)Co do chodzenia to pojdzie kawalek i...kuca do czworakow,to jej zdecydowanie ulubiony sposob przemieszczania sie wciaz.
),pokazuje paluszkiem osoby (dzis pokazala tesciowa i powidziala "baba" co ucieszylo babcie
),uwielbia ksiazeczki ktore wczesniej tylko jadla-pokazuje jej zwierzatka i nasladuje je-najbardziej lubi jak miaucze
Piszczy wtedy i sie ze mnie smieje
Ladnie pokazuje w tej ksiazeczce paluszkiem pieska,kotka,owieczke,rybke-wystarczy zapytac "a gdzie jest...?".Tanczy jak stara jak uslyszy muzyke-ale widze ze to wiekszosc dzieci takich muzykalnych jest
No i jest wymuszalska na maksa-widac ze robi to celowo,jak juz osiagnie swoj cel to sie bezczelnie na glos smieje z tego kogo wyrolowala