maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Oj biedna Małgosia :-(ja myslę że nie je od gardełka,pewnie ją boli.A co za robaki podejrzewasz
?????
?????Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
?????

zmora mojego dzieciństwa,normalnie dupsko mnie tak swędziało ze po nie heblowanej desce bym mogła nią jeździć pamiętam ze byłam strasznie niespokojna w miejscu nie mogłam usiedzieć,brak apetytu a wszystko przez słodycze,szwagier wtedy tony przywoził z Niemiec a w sklepach u nas półki pustkami świeciły,więc jak było dużo to i dużo trzeba było zjeść tak na zapas,masakra to była.Pamiętam ze cała rodzina musiała się leczyć i myślałam że brat mnie zabije,mama dawała mi po tym numerze często do podjadania kapustę kiszona podobno nie lubią tego kwasu.
???)dla dorosłych wielkie tabletki,a kapuchę mama dawała juz po leczeniu,chyba zapobiegawczo 

;-)